yazgulu123 Arkadaşlar mochi kullanan var mı memnun musunuz? Bebeği emmeyip sağan biri olarak soruyorum. Alsam faydasını görür müyüm. Elektriklilerle aynı performansı verir mi ?
Woody yazgulu123 sütünüz aşırı fazla değilse vermez Birini sagarken digerine mochi taksaniz belki biraz zaman kazanirsiniz
BMdefnee yazgulu123 bn 5 aydır kullanıyorum birine elektrikli pompa diğerine mochi takıyorum 15 dakka sağıp yer değiştiririp diğer göğsüme takıyorum yeri geliyo pompadan daha cok sağıyo bn memnunum
Cennet-Eserr yazgulu123 mochi süt sağmıyor. Emzirirken mesela yada sağım yaparken diğer göğüsten akan sütü topluyor vakumlaması çok hafif asla bir elektrikli ile aynı performansı vermez. Bana göre boşa para vermeyin bence olmazsa olmaz bir alet değil olmasa da olur yinede siz bilirsiniz 🌼
Selensahin yazgulu123 ben mochi değilde lansinoh markasının pompasını almıştım aynı mochi gibi ama çok pişmanım elektrikli almadığıma. Çünkü çekim kuvveti gerçekten iyi değil adam akıllı vakumlamıyor maalesef
Syhnorhn Elektrikle aynı performans değil ama hiç acıtmaması, kollarınızın yorumlaması, süt sağarken işinizi de yapıyor olmak şahane. Fena değil
kuzey-21 yazgulu123 ben aldım duruyor öyle. Damla damla çıkıyor oda çok geç yani elinle sağarsan daha hızlı sağarsın paranızı çöpe atmayın derim anlatıldığı gibi değil kesinlkle