Peripellaa Kizlar bebeğim 4 buçuk aylık bir aydır aşırı saçlarım dökülüyor avuç avuç kel kalcam ne olur bı çare bulan varsa yazsin
Elifzeynepela Peripellaa aynı durumdayım şampuan olarak ducray önerdiler ama pahalı, restorex de iyi geliyormuş daha uygun fiyatlı deneyeceğim bunları onun dışında yapılabilecekleri bekleyeyim ben de burda
Buglem789 Peripellaa tek çaresi zmaan benimkikerde çok döklydu saç diplerim açıldı bildigin ama zamanla çıktılar bebek saçı gibi şimdide biraz döklyo eskisi kadar degil çok şampuan bioblas kullanyrm o da iyi geldi diyblrm
Ipek95 Aynı valla kızım 6 aylık oldu duşta ayrı tararken ayrı gün içinde ayrı her yer kıl bide çocuğumun üstünde görünce deli oluyorum 😖
Peripellaa Buglem789 150 liraverdim vichy şampuan dediler vitamin dediler yok anam napicaz bilmiyorum ya
a010101 Peripellaa 9 ay da dökülmediği için toplu bir şekilde dökülüyor 4 ayda başlıyor genelde 5 aylık kızım şuan eskiye nazaran azaldı dökülme şampuan ve vitaminlerle destekleynce dökülme azalır
Yesim-1 Peripellaa kestirdim canım birde evde bebekti ev işiydi bakım yoktu işe başladım bakım olunca kesildi dokulmem
Kuzeyinannesi_ Peripellaa 1 çay bardağı karanfil 4 çay bardağı su bi kavanozda 4 gün karanlıkta bekletip sonrasında fıs fıs şişeye boşaltıp nemli saç diplerine (duş sonrası gibi) masaj yaparsanız işe yarıyabilir. Arkadaşlarım denemiş olumlu dönüş yaptılar, ben de yeni başladım sayılır.
Buglem789 Peripellaa walla cnm biz gratis ten alyrz bioblas 40 lira galiba yani dökülmelere karşı bi çok faydaları ben memnunum ama bebek şu an seni tanıma aşamasında ister istemez emzryrz vitaminleri emyo o yüzden bu süreç normal bende senin gibiydim kel kalcaö flaan die korktm şimdi 8 aylık bebegim dökülme var ama eskisine nazaran çok şükür diyebilirim o yüzden biraz zaman zamanla azalyo gör bak😇
Lace-002 Ben kendi sitesinden halalles diye bi şampuan aldım ikili olarak kullnılıyor 10 günde falan bıçak gibi kesti dökülmemi herkeste işe yarar mı bilmiyorum ama denemeye değer bide dökülenlerin yerine çıkaın güçlensin diye hc care saç bakım yağı aldım
PurpleTail Lace-002 ben de halalles kullanıyorum dökülme kesildi ve az da olsa saç çıkmaya başladı allahım inş böyle devam eder
210921 Kuzeyin annesinin dediği gibi geçen gün bi arkadaş yine dökülme icin yardim istemişti kullandigim ve faydasını gördüğüm tarifi burayada yazayim