Neslisahh Ozlem_ Tca kimyasal peeling diye araştırın isterseniz tabi emziren anneler malesef yaptıramıyormuş 🤨
Ezgitpc Ozlem_ bende aynı dertteyim canım şubatta sezeryanla Doğum yaptım karnımda hiç birşey yok ama baldırlarımda kaldı hiç çözüm aramadım valla onlarla yaşamaya alışmak zorundayım o yüzden hiç çekinmeden girdim denizde havuzada biz anneniz 😎🥰
Ozlem_ Asafeymeninannesi çözüm yok yani 😕 hamileliğimde bir sürü şey kullanıp son anda iç baldırdan çatladım hazır kırmızı iken çözüm vardır diye umut ediyordum
Asafeymeninannesi Ozlem_ bende sezeryana alınmadan 1 gün önce çatladım 🤦♀️ Çok üzülmüştüm Şimdi ise çok masum olan beyaz rengini aldı 😂 Evlatlarımız saolsun ☺️
Ozlem_ Asafeymeninannesi evet bende işte son anda sezeryan öncesi iç baldırdan ve kasıktan çatladım karnımda bişey yok🤷♀️ Tabiki dediğiniz gibi evlatlarımız sağolsun onlar için değer
Ozlem_ Neslisahh emziren anne yaptıramıyorsa zaten kırmızılar beyaz olur o zamanda çok bi geçme olmuyormuş 🙈
Neslisahh [silindi] Doğum lekelerim için araştırırken karşıma çıkmıştı dövme konusunu bilmiyorum fakat çatlaklar üzerinde etkili olduğunu okumuştum 🤷🏻♀️