_yonca_6 Bebeğim 5 aylık henüz dönmüyor, ve tombik bir bebek. Kilolu olan bebekler daha mı geç döner acaba
Kadifemsii _yonca_6 ne kadar ki kilosu . Benim kızım 3 aylıkken dönmeye başlamıştı o zaman 8 kiloydu . Bence kiloyla pekte alakası yok
Ahaha12 _yonca_6 kizim 5 aylik 10 kiloydu 8 aylık döndü canım arkasıminda bebegi 7 aylık kilolu henüz donmuyo ama beb tabi endişeleniyodum doktora götürdüm mr falan istediler temiz çıktı şükür bizde
Aklimdasin _yonca_6 ne kadar kilolu ki. Obez değilse tabii. Ben buna katılmıyorum açıkcası Cunkı ayına gore oglumda hep kilolu idi
_yonca_6 Kadifemsii 5 aylık 9700 kg. Şimdi yorumları görünce çokta kilolu olmadığını anladım ☺️ Demekki kiloyla alakalı değilmiş, teşekkür ederim
ftmgz _yonca_6 8 aylık henüz dönmedi benimkide tombik bence alakası var birazda yapısal baze bebeklerde doğuştan hareketli bazıları sakin benim kızım sakin hareketsiz
okuyananne222 _yonca_6 22 aylıkken 9700 civarı idi bebeğim. Maşallah fakat biraz fazla gibi geldi kilosu dönmemesi kilodan olabilir 5 aylık imiş çünkü
Badeninannesi07 okuyananne222 bende çok şaşırdım gerçekten kaç kilo doğdu da bu kiloya ulaştı merak ettim doğrusu
okuyananne222 Badeninannesi07 çok kilolu değil mi…. 5 aylık. Çok kilolu olması için 12 kilo mu olması gerek bilemedim. Öyle diyelim madem.
nurdanekrbg _yonca_6 bende oğluma dönmüyor diyordum 5 aylık olmasına 2 gün kala döndü pratik hareketler var onları çalıştık bı haftada oldu sizde deneyin bence
CigdeminMevasi _yonca_6 kiloyla alakası yok bence bnm kızımda baya tombikti 4 aylıkkn dönmeye başlamştı her çocuğun gelişimi farklı tabi