Elifffyvz- Kızlar böyle bir sorun yaşayan var mı acaba.26 aylık bir kızım var ve bu teşhis kondu.gerçekten çok geriliyorum yaşayan,duyan,bilen var mıdr acaba
3122 Elifffyvz- duymuştum ama sanırım bu durumu görmezden gelmek gerekiyormuş yapma etme diyip üzerine gitmek yerine zamanla grçmesini beklemek gerekiyormuş diye okumuştum bir yerlerde
Senemmm11 Elifffyvz- tabiki bebeklerde mastürbasyon yaparlar. Kız erkek farketmez yaparlar tepki vermeyin üstüne düştükçe daha çok yapıyorlar görseniz bile o anda konuyla alakalı tepki vermeden başka birleye yönlendirin zamanla unutuyorlar galiba öyle duymuştum
BMdefnee Elifffyvz- benim kuzenimin kızı twerk gibi yapıyordu doktora götürdüler idrar yolu enfeksiyonundan dolayı yapıyorlarmıs sonrasında gecti bence iyi bir doktora gidip gösterebilirsiniz
demirboy Elifffyvz- instagramda güncel_anne hesabı var kendisi çocuk dr ü. Sondan 3. Postu çocukluk dönemi masturbasyonu ile ilgili onu okuyun isterseniz
Elifffyvz- Senemmm11 bizimki çok uzun zamandır var maalesef 6.ayından beri.çok da ilerledi artık dikkatini dağıtmak da güçleşti😔
Cinarikom Bizim doktorumu bu konuyla ilgili görmemezlikten gelmek asıl yanlış demişti. Geçmeywnilirmiş. Bol bol eğitim honby edindirin dikkati başka tarafa yönelsin demişti.
Elifffyvz- Cinarikom evet görmezden gelmek yerine dikkatini dağıtman gerekirmiş ama çok ilerlediği için çok zor oluyor dikkatini dağıtmak.en sevdiği oyunları oynarken bile onu yapmak istiyor 😞
Elifffyvz- BMdefnee onlara baktırdım ben de aynen.idrar yolu enfeksiyonu veya mantar olabilr dediler baktırdım hiçbiri yokmuş
EskusunBebegi Elifffyvz- işinizi gücünüzü bırakıp onunla ilgilenin dikkatini dağıtın sürekli kendi haline bırakmayın hiç çok zor bir süreç ama geçiyor
Elifffyvz- EskusunBebegi artık o fayda etmiyor maalesef bzde 😞yapmaya başlamadan engel olmam gerekiyormuş ama gerçekten çok zor😞sz de yaşadınız mı acaba geçiyor demişsinz ya
Senemmm11 Elifffyvz- 6.ayda mastürbasyon 😳 genelde 2 yaşından sonra ortaya çıkıyor sizinki başka bir durum olabilir mi
Elifffyvz- bukaga ilk mama sandalyesinde fark ettik bz.kendini çok kasıyordu bacaklarını skıyordu.terliyordu.mama sandalyesine oturtmamaya başladık.sonra at,bisiklet gbi oyuncaklarına sürtünme hareketi gbi şeyler yapmaya başladı.son zamanlarda artık iyice halıya koltuğa oyuncaklarına eşyalara falan sürtünme hareketi yapmaya başladı.aşırı derecede arttı.😞sizin çocuğunuz da mı yapıyor benzer şeyler
bukaga Elifffyvz- benim kendi bebeggmde değil yegenimde aynı öyle ve ek olarak eli hep orada guluyor ayrıca nasıl duzelcek bilmiyorz bizde
EskusunBebegi Elifffyvz- yaşadım ilk önce epilepsi nöbetiyle karıştırdılar sonra masturbasyon yaptığı ortaya çıktı çok sıklaşmıştı sürekli yapıyordu ama ilgilenildikçe unuttu bıraktı daha küçük olduğu için 5 yaşına kadar normal demişti doktorumuz ama 5 yaşından sonra tedavi görmesi gerekiyormuş. Şuan 11 yaşında cok şükür çok iyi inşallah sizde biran önce atlatırsınız. Çok geçmiş olsun
Elifffyvz- bukaga ben de bilmiyorum inanın çok geriliyorum da ama elimden de bişey gelmiyor.en doğru şekilde yaklaşmaya çalışıyorum.uzmanla da görüşmeye başladım.olumlu bir sonuç alırsam yazarım inşallah 🤲🏻
Elifffyvz- Senemmm11 cinsel kimlikle alakalı olan 3-6 yaş arasında oluyormuş da daha erken dönemde olunca bebeklik dönemi mastürbasyonu deniyormuş.bzmki de o oluyormuş