ebruli_pyz Arkadaşlar ilk defa başıma geliyor resmen duvarlar kışın küf yaptı doğalgaz var yanıyor bazen yanmıyor pencereler buğulanıyor gece. Ve duvarlarım küf yapıyor nasıl bir çözüm bulabilirim. Evide havalandırırım günde 15-20 dk
Mugerrr ebruli_pyz bizde de aynı sorun var geçen kış böyle birşey yaşamamıştık. Bu sene duvar kenarları küflenmiş
BirDuaMeselesi ebruli_pyz olduğunca evi bol bol havalandırın 15 20 dk yeterli gelmiyor maalesef benim evimde de oluyor ve en az 1 saat havalandırıyorum yine de oluyor düşünün ama rutubetli yeri kuru bezle silip çamaşır suyu sıkın tekrarlamıyor uzun bir süre
sanis61 ebruli_pyz nem ölçer var bebeğim için almıştık geçen sene hiç bir şey olmayan odanın tavanları hep rutubet oldu bu sene acayip nem var %92 ye kadar çıkıyor sirke şıktım bende güya küf mantarını öldürüyormuş ama hiç bir şeye yaramadı camlar buğulanıyor sular akıyor
Aklimdasin ebruli_pyz binada yoksa dış veya iç mantoloma yapılması lazım. Ve pencereleriniz içeri hava geçiriyor imkanınız varsa camlari değişin veya kenarlarına lastik vs koyun hava girmesin
MinikOsman ebruli_pyz çamaşır suyuyla silince geçiyor ama bir kaç ay içinde tekrar oluyor. Geçici çözüm olarak bunu yapabilirsin. Bir fısfıs şişesine biraz çamaşır suyu biraz da su koy. Rutubetin üzerine püskürtüp bezle sil