GoktugUras_mom 2 aylık oğlum yaklaşık 1 haftadır yeşil mukuslu kaka yapıyor. Bütün testleri yaptırdık en son süt alerjisi olduğunu öğrendik bana süt diyeti verdiler hayvansal hiçbir ürün yemiyorum ama hala devam ediyor. Anlamadım birşey gitti
GoktugUras_mom Sedaekrem hırıltısı yok ama burnu tıkalı onun içinde serum fizyolojik yapıyorum otri bebeyle de çekiyorum. Kaç kere doktora götürdüm başka bişey vermedi herşeyi normal dedi
GoktugUras_mom Minisinannesiii evin heryeri aynı sıcaklıkta prematüre doğduğu için hatta doğalgazı yükselttik evin heryeri 26 derece. Eğer üşütüyorsa da nasıl üşütüyor anlamadım. Evden çıktığımız da yok. Üstünü değiştirirken bile saç kuruma makinesiyle kıyafetlerini ısıtıp giydiriyoruz
Alparslan54 GoktugUras_mom sizin fikriniz tabiki ama bence bu kadar sakinmayin sık hasta olmasına sebebiyet olabilir hala 26 derecedemi tutuyorsunuz evi? Benim bebeğimde iki aylık ev sıcak olunca burnu tıkanıyor ve sıkılıyor tek kat giydiriyorum ve gündüz 23 gece 22 de ayarlı doğalgaz o tıkanıklığı çok olmuyor bide erkekse sıcak hiç sevmiyor
Sedaekrem GoktugUras_mom doktor bıseyı yok dediyse endişelenme ama takip et sureklı o Yesıl yapıyor acaba Baska bir sey mı yememe gerekiyor dıyecem ama doktor bıse yok demıs farklı Bı doktora yada gastroentolojıye baktırabılırsın cnm