YagmurBulutu Kızlar bebeğime verdiğim demir takviyesi bebeğimi kabız yapmıyor ama tuvaletini geciktiriyor çok gaz yapıyor ve bir kere de yaptığı tuvaleti artık 3-4 kere de yapıyor ve çok rahatsız oluyor yavrum böyle olmaması için nasıl bir şey yapabilirim
Sensusfreud YagmurBulutu bası d vitaminleri de gaz yapıyormuş aynı durum Demir içinde geçerli mi bilmiyorum doktorunuza sorup bi değiştirerek denerseniz işe yarar belki
HappymamM YagmurBulutu bizde ilk doğduğunda sağlık ocağının verdiği demir takviyesini kullandık her kullandığınızda gaz kabız huzursuzluk meydana geldi hemsiremizi aradık demir takviyesinin yapabilecegini söyledi ilacı değiştirdik paralı özel takviyeyle devam ettik baya faydasını gördüm açıkçası
Tugbaince-06 Biz de aynı durumu yaşıyoruz bu nedenle ilk kakasını yaptıktan sonra Demir ilacını veriyoruz. Bugün kakasını henüz yapamadı bi kabızlık durumu var, bi de Demir verip iyice zorlaştırmak istemediğim için bugün vermedim.
YagmurBulutu Tugbaince-06 benim bebeğim 9 aylık hergun yapmıyor tuvaletini demir verince iyice mahvetti çocuğumu 😶
YagmurBulutu HappymamM ocean kullanıyorum hem d vitamini hem demir ama uslu çocuk huysuz bişey oldu çıktı kıyamıyorum da ne yapacağımı şaşırdım
Sensusfreud YagmurBulutu bizde d vitamininde onu kullanıyoruz daha Demir’e geçmedik bi bilgim yok malesef 🤷🏻♀️
maysa-19 YagmurBulutu kullananlar yazar insanllah .bende kullandım küçükken dedigim gibi yaptı azalttım.sonra olmadı bı daha
Ekimbebesi Lipofix kullanıyorum 3 4 gündür benim bebeğimdede huzursuzluk aşırı ıkınma zorlanma var gazını çıkarsana bitmiyor. Bende ne olabilir diye düşünüp duruyordum. Başka hangi markalarda gaz problemi yaşayan anneler oldumu
YagmurBulutu Ekimbebesi bizde ocean kullanıyoruz sırf bu muhabbetten ötürü çocuga demir veremiyorum ya..