Mugerrr Merhaba anneler oğlum lokal anestezi ile sünnet oldu bugün. Sargı bezi var doktor kendiliğinden düşecek dedi korkuyorum yapışacak diye. Yapışır mı çıkarmalı mıyım saat 2 de oldu
Busrabsr Mugerrr bize hic birsey koymadilar direk krem surdul ve bezinde cisiyle iyilesti suan elhamdulillah duzeldi
Haticedgn Mugerrr Biz öğlen 12.30 da sünnet olduk yarına kadar düşer dedi eğer düşmezse kendiniz çıkartın dedi
Deletedmom_21 Mugerrr çıkarın yani ben o sekilde yapmıştım dusmesini beklemedim yani islaninca cikarin demisti bize
Mugerrr Busrabsr çişini de yapıyor sargı bezi ıslanıyor inşallah bizimki de çabuk iyileşir . Krem ve dolven yazdı doktor
Mugerrr Haticedgn bizim doktorda akşama kendi düşer dedi düşmezse yarın ıslat çıkar dedi ama birkaç kişi yapışır deyince korktum. Krem sürdünüz mü sargı bezinin içindeyken
Findikzadem Mugerrr bizim doktor iki gün sonra sargı bezini kendi çıkarmıştı hemde kontrol etmişti dikişlerini
Ebru1095 Mugerrr bize doktor düşmezse sakın cıkarmayın düşmezse sabah getirin demişti düşmedi sabah götürdüm ama cok zor cıkardılar cok agladı
Haticedgn Mugerrr Hayır canım zaten çişini yapa yapa o ıslanıyor çıkarması kolay oluyor kremi sargı çıktıktan sonra sürmeye başladık
Mugerrr Deniz3551 bizde 2 gibi olduk ama çıkacak gibi değil elimle çeksem çıkartırım ama doktor da kendi düşecek dedi kararsız kaldım
Ebru1095 Mugerrr bilmiyorum ellemeyin getrin acile dedi zaten çıkaramzmısız cok yapısık sıkıydı hemsireler zor cözdü