Birprensesannesiii3850 Kızlar sizce alinmalimi 11 aylik olcak kizim parmak ucuna basiyor ve daha emeklemedi döne döne heryere gidiyor yürüme arkadasi aliyim diyorum işe yarar mı ?
snil Birprensesannesiii3850 Kızım ilk aldıığımızda sadece öndeki oyuncaklarıyla oynadı ama sonra yürümeye heveslendiğinde kullanmaya başladı faydasını gördük ☺️
theAna Birprensesannesiii3850 önünde oyuncakları oluyor onalr falan oyalayıcı oluyor oğlum çok sevdi. 16 aylık hala oynuyor 11 aylıkken yürümüştü tavsiye ederim.
Birprensesannesiii3850 merveeturk6 kullandim ama fazla uzun sure degil yere koyuyorum döne döne gidiyor Ellerinden tutuyorum Parmak ucunda yuruyor
merveeturk6 Birprensesannesiii3850 yürütece koyarken çok dikkat etmeniz gerekiyor ayaklarını tam basmasına özen göstermelisiniz parmakucu yürümesine yürüteçler sebep olabiliyor emeklemesi için de aktivite yapmanız çok yardımcı oluyor
XX26 Birprensesannesiii3850 her çocuğun gelişimi farklıdır. Sizin ve eşinizin genleri neyse o. Büyük Görümcemin 2çocuğu 14 aylıkken yürüdü. Küçğk görümcemin kızı gözümüzün önünde biranda yürümeye başladı oda 8aylıktı. Yürüme arkadaşıda çok işe yarıyor.
Kizannesi92 Birprensesannesiii3850 daha küçük kızım ama ben erkenden aldım bence sizde almalısınız ben kapanınca araba olanlardan aldım bilerek sevip onda yurumezse araba yapıp otursun diye
Sinematan Birprensesannesiii3850 pilsan kullanmıstık cok güsel hala duruyo önundekı oyuncaklarla oynuyor
Kizannesi92 Birprensesannesiii3850 e bebekten almıştım indirimdeydi adını hatırlamıyorum vallahi bir ay oldu 150 TL idi
Eymosunannesi Birprensesannesiii3850 Benim bebegimde 11 aylık yürütec kullanmıyorum yürüme arkadaşı aldım bebegim hic adım atmazdı 1 aydr adım atıyor ben faydasini gördüm ☺️
kuzey-21 Birprensesannesiii3850 kız ben yürüme arkadaşı aldım. Ondan tutunup kalkarken düştü yürüme arkdşının üstüne. Bende kendine zarar gelecek diye arkdşma sattım