Umayimveannesi Bebeğimde pirinç patates tavuk ve yumurta alerjisi çıktı kızlar bizim gibi olan anneler neler yaptınız 4 aylığız daha ya
Rabis43 Umayimveannesi benim de bebeğimde 2 buçuk aylıkken süt ve yumurta alerjisi çıkmıştı sıkı bı diyetle geçiyor inşallah Allah yardımcınız olsun zor ama bı sure sonra alisiyo insan şuan 1 yaşında bizim geçti ne kadar dikkat edersen o kdar iyi 🌸
Kuzeymiram Umayimveannesi onlara alerjisi oldugunu nasil anladin cnm galiba benim bebeginde biseylere alerjisi var
Rabis43 Umayimveannesi yüzünde önce isilik gibi kırmızı noktalar oldu sonra onlar yaraya dönüştü bı hafta çok ağladı hiç susturamadim ve kakası mukusluydu komşum da aynı şeyi yaşadığı için o dedi alerji olmuş diye öyle doktora gittik test yaptırdık öyle öğrendik bı yaşında geçti şükür bizim
Umayimveannesi Kuzeymiram Kuzeymiram kaka yapamıyordu ve ıkınıyordu sürekli gündüz uykuları hiç yoktu en son mukuslu kaka yaptı canım ondan sonra şuan 4. Aydayız deri testinde çıktı
Kuzeymiram Umayimveannesi deri testini ozel.hastanedemi yaptiniz devlet hastanesi yapiyormu acaba ya dedigin seyler benim bebektede var