Sinem-1 Kızlar benim kızım 21 aylık olacak ama 10 kilo herşeyden yiyor emiyorda boyuda iyi ama kilosu artmıyor çocuğun çok üzülüyorum millet çok zayıf diyince zoruma gidiyor
Patateskoftesi Sinem-1 kilolu olsa neyle besliyorsun zayif olsa bakmıyorsun diyorlar zaten millet hep konusuyor insanin kurekle vurasi geliyor agizlarina . Sagligi yerindeyse milletin agzina bakmayin ya .
aylizinannesiii Sinem-1 benimde kizim 10 kilo 18 aylik yemesi içmesi guzelse kiloya takılma artik bağışıklığını güçlendirmeye bak dedi doktorumuz meyve c vitamini keçi boynuzu pekmezi aksamlari kefir muzlu yulaf filan verebilirsin
Buglemim09 Sinem-1 et tavuk meyve agirliki besleyin bunlari yedigi zaman oglumun kilosunda daha iyi bir artis oluyor 🌸
Sinem-1 Patateskoftesi Bakmıyorum takmam genelde ama iki aydır tartıyorum 10-10.50 hiç artmıyor millet bide zayıf diyince sinirim bozuluyor
Alminazli Benimki de 19 aylık 10 kilo saglikliysa takilmayan millet afedersiniz ot yesinn herseyr burunlarini sokmasalar olmaz
Sinem-1 Alminazli Sağlıklı Allah’a çok şükür kolay kolay hasta bile olmuyor ama kilo almıyoruz tek yiyor birde herşeyden
Alminazli Sinem-1 Benimkide allaha şükür herseyden yer ama cok hareketli ve metobolizmasi hızlı çalışıyor içiniz rahat olsun o zamn yiyosaa hic sıkıntı etmeyin
Birdunyabircennetannesi Sinem-1 Ondandır canım korkma kilosu olmaması sağlıksız olduğu anlamına gelmez ki. Doktorunuz ne diyor peki
Birdunyabircennetannesi Sinem-1 Tamam canım iyi demiş niye takiliyorsun ki rahat ol. Hareketten dolayı yediklerini yakıyor 🌹