LeMabelle Sezaryen dikiş izi İçin hangi kremi verdi doktorunuz? Birde ne zaman kullanmaya başladınız? Hemen sürdünüzmü sezaryen sonrası
Tweetyy LeMabelle scarex jel yazdi 3. Hafta kullan dedi. Almadimda kullanmadımda açıkçası. Fito kremde iz geciriyormus
Olric11 LeMabelle hiç bir şey kullanmadım sadece pansuman yapmıştım çok şükür lazer estetik dikişim varla yok arası ince bir çizgi
Aliaslan1 LeMabelle contractubex yazdı ama hiç düzenli kullanamadım bilmiyorum yani etkisi nasıl olur
secoz LeMabelle ne kremi kız benim doktor krem falan vermedi estetik dikiş attım sadece bandajı Sökmen yeterli dedi istersen evde batigon sürebilse gün mikrop kapmasın dedi o kadar
dunyaharikasi Madecassol krem yazdı doktorum bantı bir hafta sonrası çıkardıktan sonra kullanmaya başladım 12günlüğüz ne faydası olacak bilmiyorum ama kullanıyorum doktor yazardınız için
edep_ya_hu_edep EYEY yaa ne kadar güzel bana krem vermedi doktor canım 10 aya yakın oldu doğum yapalı hala dikiş izleri duruyor 😏
LeMabelle Sedaekrem kullan canım geç değil ben apandisit ameliyatı olmuştum 6 ay sonra cildiyeye gittiğimde tesadüf gördü dikişimi sana bi krem yazcam kullan dedi düzeldi görüntüsü🤍