Selimustafa Kızlar bugün 4. Gün hala yalvarıyor ağlıyor ver diye ne zaman unutur bu çocuk ya. Birde iştah tamamen gitti yemek istemiyor hicbisey. Resmen hasta gibi yerlerde sürünüyor ya🤦🏻♀️
arslaninannesi98 Selimustafa bizde 8-10gün oldu bırakalı 2.5yaşındaydı oğlum. Anlattık olmadı azalttık olmadı en son tarakta kalan saçlarımı yapıştırdım uhuyla öyle bıraktı hamileyim 5aylık mecbur böyle yaptım hala arada soruyor ama pis oldupunu bildiği için uzatmıyor.
Birhaydutannesi 11 gün oldu bugün biz de bırakalı daha biraz önce meme diye tutturdu🙄 kuru üzümle kandırdım. Zor bi süreçten geçiyoruz gerçekten. Bir haftamız çok zorlu geçti, bol ağlama krizli. Zamanla daha iyi olacaktır inşallah
Selimustafa Birhaydutannesi inşallah size de çok kolaylık versin Allah annelerin hakkı boşuna ödenmez değil iste
Selimustafa minikbaykus valla bendevde hiç cesaret yoktu. Bianda karar verdim 4 gündür emmedi ama hala ağlıyor. Biraktirmadan önce sürekli anlattım memeler açıyor artık emme dedim büyüdün artık istersen sütünü bardaktan icebilirsin diye diye sürekli anlattım. İlk gece meme aciyo mu diye diye ağlaya ağlaya uyudu sürekli sarılıp öptüm bana sımsıkı sarılarak uyuyor şuan. Emerek uyurdu hep. Bence başla ramazan gelmeden. Allah kolaylık versin.
minikbaykus Selimustafa çalışıyorum birde. Annemler bakıyor gündüz çok eziyet eder mi onlara. İnan gözum korkuyor. Üç gün önce dandini olalım mı deyince gelip sarılıp uyuyordu. Sen artık büyüdün kuzum. Memeyi bırakalım vs demeye başladım güzel güzel anlatarak. Bildiğin üç gündür emmeden durmuyor. Emmeden yatmak istemiyor. Sanırım birakicaz diyemi bilmiyorum. Birde kendini yerlere atıyor. Kafasını gözü nereye gelecek bakmıyor hiç. Hircinlasti napicam bilmiyorum hiç 😔
Selimustafa minikbaykus bence gündüz eziyet etmez. Çünkü seni görmüyor. Sevdiği kuruyemiş atıştırmalık meyve suyu ne varsa işte onlardan bulunsun. Ben meme diyince hemen annecim konuştuk bu konuyu artık memede süt bitti diyorum. Eline hemen sevdiği bişey veriyorum mesela kuru meyve sade süt kek falan mbi müddet unutuyor. Bide ben çok ağrıyor dedim şuan acıyor mu diye soruyor sürekli. Bence yaparsınız. Eşinizden destek alın yada gündüz siz yokken uyutan birinden
minikbaykus Selimustafa çok sağol canım ya.dun keseyim diyordum. Üç gündür bu huysuzlugu olunca vazgeçtim
Selimustafa minikbaykus bikac gün sonra bak o zaman canım sakinlesirse başla inşallah kolaylıkla geçer inşallah