Gncaplt25gnca Arkadaşlar 28.haftadayım hafif karın agrım var acaba sancımı hic gecmedi yani sabahtan beri hafif ağrım var ve bebek hep göbek çevremde oynuyor hareket ettikcede karnım ağırıyor normalmi acaba böyle durum yaşayan varmı ikiz gebelik bu arada
BirrPrensessannesi Gncaplt25gnca bilmiyorum normal sancı çekmedm suni sancı aldm ama aşağıya basiyor gibi oluyormu doktora git ikiz bebek riskli olabilir kendi fikrm s
Sarelinagis Gncaplt25gnca Kasilmanizda varsa gidin nst çeksinler haftanız daha küçük sancı varsa bile müdahale ederler
BirrPrensessannesi Gncaplt25gnca bizede haber edin dinlenin bebekler büyüdüğü için de olabiliyor semsert oluyordu benim yatın dinlenin geezse gidin
Gncaplt25gnca minisinannesiii33 yaa böyle sürekli tuvalete gitme isteği var ama gidince bişey yok yani oýle karın ağrısı
Gncaplt25gnca BirrPrensessannesi şuan alt tarafa ağırlık var ve kasıklarımda sanki o agırlık ağırtıyor acaba büyüdükleri icinmi anlayamıyorum tam olarak ama normal günümden çok farklı şuan
minisinannesiii33 Gncaplt25gnca doğum sancısı çekmiş biri olarak doğum sancısı çok çok farklı ve sürekli olmaz. 10-20 saniye sancı gelir sonra 5 dakika hiç bişey olmaz.. yani çok düzenli gelir sıklıgı ve şiddeti giderek artar. Sanki karnın karnın altını biri yırtıyormus gibi his olur bebeğin başını hissediyorsun alt tarafta
Gncaplt25gnca minisinannesiii33 aslında bu benim 2. gebeliğim ama bilemiyorum yinede ama beni rahatsız eden bişeyler oluyor ikizde de farklı oluyor oyüzden anlayamıyorum inşallah bi sıkıntı cıkmaz bebek hareketleri var ve çok kuvvetli aşsağa doğru vuruyorlar