Fmercan Merhaba, aktivite masası alan anneler faydasını gördünüz mü büyük diye biraz tereddütte kaldım alınsa iyi olur mu
Woody Fmercan iyi ki almışım dedigim şeylerde ilm 3e girer.7 aylikken ayakta durmaaya başladı sayesinde Ancak clementoni fisher price gibi markalara bakin. 2. El de alabilirsiniz hatta
sarmaliklahana Fmercan ben dolap uygulamasından 50 tl ye aldım ki normalde bu benım aldıgım 150 TL civarı falan. Kızım 3 gün sonra 6 ayını bitirecek Cook hosuna gitti oynuyor günde yarım saat kadar. 10 dk 5 dk seklinde. İyiki dolap tan almışım küçük yani büyük değil benım aldıgım 150 TL ye değmez 🙄
sarmaliklahana Minkpndam yok cbaım küçük bizim ki ya oturarak bile oynuyor 😆 ben büyük bişey sandım da yükseklik 35-40 cm falan 🤷 O büyük aktivite masalarında değil.
sarmaliklahana Minkpndam hahahahha aktivite masası deyince o sandım sizz büyüklerden mi bahsediyorsunuz sandalyeli falan 😆🤦 Pardon ya millet yazmış cocugum dan şüpheleniyom falan diye 😆🤦 Benım cocuguma üstün zekalı yada farklı Bi cocuk değil canlar masamız küçük 😆😆😆😆
Denizzz88 Fmercan bizde de var yeğenimden kalma oğlum çok seviyor şuan 10 aylık 8 aylıktan beri oynuyor