Berilismom Gulsenturkseroglu aldım kullanıyorum ama hiç işe yaramıyor sadece uykuya daha kısa sürede dalıyor ama uyku süresini uzatmıyor çöp ürün 😀
endoplazmikretikulumiste Gulsenturkseroglu kullandık arada hala kullanırım 6 aylıkken rahatsız etti aksıme uyumadı bitkiselde olsa demekki mide hazır değild şu an bir yaşında geçen aklıma geldı kullandım uykuya dalma süresini kısaltıyor ama geç euyanacaksa yıne uyanıyor uykuyu uzatmaz ama dalmayı kolaylaştırır
Brcklc Gulsenturkseroglu kullandım mesela dün aksam.ondan bire kadar üç saat uyudu sonrasında bir saatte bir kalkdi ben anlamadim.ise yardımı yaramadimi ama birdaha almicam öyle sabaha kadar uyutmadi bizi okadar damlada vermeme rağmen saat başı uyandık sallama alışkın olduğu için sürekli sallanmak istiyor
Gulsenturkseroglu Brcklc evet ya bende butun gece aralıksız uyucak saniyodum umitle aldim sadece uykuya daldiriyomus sonrasi yine husran
Brcklc Gulsenturkseroglu valla çok yoruldum tükendim her anne gibi çareler arıyorum dünyanın en büyük sorunu uyku bana göre şuan.sanki o duzelse herşey halloucak gibi ayağımda sallarken dahi uyuyakaliyorum indiriyorum yirmi dakka sonra kimirdanmalar başlıyor deli oluyorum ne ben ne oğlum uyumiyoruz nezaman duzelicekler nezaman bilmiyorumki 😢
Duygu-66-Tumer Kızlar bu damla sadece verildiği an kısa sürede uykuya dalması için. Yani kalkma saatleri yine aynı. Yani sabaha kadar uyuyacak diye ümide kapılmayın☺️