Zinko çok geçmiş olsun. Aslında bronşitte antibiyotik kullanımı biraz gereksiz olabiliyor çünkü çoğunlukla etken virüsler, bir kere kullanınca bağışıklığına ket vuruyorsunuz ve bu da bebeğinizin sık hastalanmasına neden oluyor hele ki şimdi ki bebeklerin çoğu alerjik bünyeli böyle olunca daha sık hastalanıyor. Bebeğim 8 aylık ve bu üçüncü hastalığı. En zoru üçtü çünkü 15 gündür hırıltısı sekresyonları tam azaldı derken hop babası hasta oldu ondan geçti üzerine bir de diş eklenince daha beteri oldu. Sürekli burnunu açtım açık tuttum hala da öyle maalesef hırıltılı. Ama şükür ciğerleri temiz, bronşit olmadı. Ve çok ağladığı ve ateşlendiği için muhtemelen dişten iki gecede yarımşar doz fitil verdim sadece.Önemli olan burnu açık tutmak ve terletmemek. Terler terlemez kıyafetlerini değiştirinin kafasını kurulayın mutlaka. Ve bu kadar antibiyotik kullanmışsınız probiyotiklerle 1 yaşını geçmiş arı ürünleriyle bağışıklığını mutlaka ama mutlaka destekleyin. Ve süt veriyormusunuz bilmiyorum direkt olarak kesinlikle vermeyin.