Angelll35 Başına gelen var mı acaba bişey olur mu şu anda iyi küçük plastik renkli lastikler var ya onlardan yuttu biraz önce yutarken biraz öksürdü ters çevirip sırtına vurduk ama çıkmadı 😔
Rubab_Mommy Angelll35 Bişey olmaz Bende 1 2 kez kizimin kakasinda gormuştum🤦🏼♀️😁Her şeyi agizlarina atiyolar Kakasindan cikae merak etme🌸
11Hilal11 Bir sey olacağıni sanmiyorum kakasiyla beraber cikarir bence benimkide kagit yemisti 1 gun sonra tuvaletiyle beraber cikardi . Yinede ustte kalsin bi bilen cikar insallah rabbim sifasini versin insallah
AA201207 Angelll35 8 aylık kadardı kızım, bende kakasinda gördüğümde anladım yuttugunu 🤦🏻♀️çıkıyor yani bişey olmuyor merak etmeyin
Hvnannesi Angelll35 kızım da balon yutmuştu ben farkt etmemiştim ta ki kakasında görünce 😂yani bi şey olmuyo korkma canım
Angelll35 Hvnannesi ufff🤦♀️ Panik atak olcam bu kız yüzünden herşeyi ağzına atıyor 2 dakika yalnız bırakamıyorum gözümün önünde yuttu tokayı da çıkarmış kafasından hop attı ağzına yuttu
agns Angelll35 elinizde kulak temizleme çubuğuyla kaka yapmasını bekleyin yapmazsa Dr a götürmelisiniz ciğere yapışıp zatürre yapıyor Allah korusun takip edin
Deletedmom_22 Angelll35 kakasını takip edin çıkmazda doktora götürün. En tehlikelisi küçük piller oluyor onlardan çok dikkat edin
Angelll35 Deletedmom_22 ortalıkta hiç bişey bırakmıyorum herşeyi agzına sokuyor kafasından çıkarmış tokayı da saçları uzun mecburen bağlıyorum gözüne geliyor diye
agns Angelll35 inşallah ilk kakada çıkar oğlum bebekken küçük bir balon tutmuştu Dr demişti bizede bir gün sonra çıktı takip edilmeli