Selam arkadaşlar doktora bundan yaklaşık 2 hafta önce gittik kaka yapamama nedeniyle kabız değil ama kaka yapamıyodu kaka tahlili istendi mukus yok laktoz yok sadece gizli kan çıktı değerlerin hepsi normal ama gzli kan cıktı oda kan damlası yeni kullanmaya başlamştk kakası yeşildi baya sanırım ondan doktorda süt alerjisi dedi diyet yaptm ama yine bebeğim iki üç günde bir yapıyodu kakasını daha sonra doktora dedim kan damlasndan olablrmi acaba diye aa evet oda gzli kan yapar bi hfta sonra gel dedi kar yağışı nedeniyle gitmedm doktora mamasnıfa değştmştk bu arada smayı bi deniyim değşklk olcakmı dedm baktm yok htta cocugm kakasnı yapmaya başladı alerjik mamayı bıraktm artk sonra peynrli börek yedm yne bşey olmadı karn ağrısı vs yda kaka yapamama burdan okudklarm aklmda kalmştı ek gıdaya geçince kaka problemi yavaş yavaş çözülür diye gerçektende öyle oldu 5.ayımıza gircez iki üç gündr tadım yaptrıyorum ve tadım yaptrdgmdan beri cocugm günde iki kez yapmaya başladı şoklar içindeyim size sorum şu alerjik bi bebek olsaydı bu iki üç gün içinde bir belirti göstermezmydi?