Prenses21 Kizlar bnce pisikte dgil pkdr fazla krem kullndim ki gcmiyo ozllikle bacak aralari kesilmis gbi sudocrem trosyd sari hametan kahverengi dermovate bunlari kullandim hakiki seytinyagi daha napcmi bilmiyorum popo tarafi degil oglumun on tarafiyla bacak aralari kipkirmizi bacak aralarida kesilmis gbi 😥😥
Seymagil Prenses21 ıslak mendil kullanmayın, bir kap içine su zeytinyağı ve pamuk koyun onunka temizleyin ve bez değiştirin bu kadar kreme geçmemesi normal değil
Elisa1932 Prenses21 Cok ilginç.. Sade sürdün mü hani bu dediğim krem normalde deri kremi egzama mantar vs ama pisige cok iyi. Pişik kremi ile karıştırılarak sürülüyor. İleri derece de pisik oldu kızım ve ben sade sürdüm. O halde bir doktor görmeli..
plakayerli Prenses21 ben de bir ay uğraşıp çeşitli kremler Ve bezler denedikten sonra buradan birini tavsiyesine uyarak saç kurutma makinesi ile kurutmaya başladım ve geçti. Her alt açmadan sonra kurutup kapattım o şekilde kurtuldum
Elmadersem Prenses21 canım bebekken bizimde gecmemişti o zaman doktor mantar demişti ama şimdi pişik oluncada aynı kremleri sürüyorum hemen geciyor. Hamazinc, fito,trosyd bu üçünü karıstırıp sür demişti o zaman ve anında etki etmişti hala öyle yapıyorum. Parmagımın ucuna azar azar alıp karıstırp sürüyorum.
Ucmelek Temiz tutun eviniz sıcaksa poposunu yıkayın gün aşırı, pudra kullanın, terletmeyen kaliteli bez alın (Molfix Prima gibi) pamukla silin hijyen e dikkat edin, inşallah düzelir