defnes32 sevgii_123 hepsini birlikte mi yaptınız ben önce tek tek yedirdim 3 gün sonra birleştirdim sorun olmadi
Annesininkuzusu01 sevgii_123 Ek gıdaya meyve ile mi başladınız ? Ya da sebzeden önce meyvelerin tadımını mı yaptınız ?
DurununAnnesi12 sevgii_123 benim kızım kabak ve patates yemezdi inat etmedim ben ama şimdi yiyor 1 yaşında
defnes32 sevgii_123 yemiyorsa bence hiç zorlamayın başka şeyler verin 1 hafta sonra tekrar bundan deneyin yine
sevgii_123 defnes32 evet zorlamanın bı anlamı yok ya patates havuç yiyo kabak sevmedi vermiycem bende
defnes32 sevgii_123 inşallah tez zamanda hiç huzursuzluk çıkarmadan herşeyden yer annesini yormaz minnoş 😇🥰
BurcuBrc sevgii_123 hiç dert etmeyin biz de de öyle olmuştu şuan 1 yaşında çorbalara falan karışık sebze koyuyorum yiyor . Bir süre kabağa ara verin yine denersinjz
sevgii_123 BurcuBrc bide yeni başladık sayılır çok az yiyo gibi geliyo bana suyu da az iciyo ben zorluyorum 10 20 CC anca icirebiliyorum çay kaşığı ile fln veriyorum püskürtüyo
BirMomm Bnm bebeğimde yemiyor ilk başta yiyordu şimdi hiçbir şey yemek istemiyor ağzını kitleyip açmıyor 🤷
Takashayaz BirMomm ayy benim bebegimi anlattınız resmen. Kahvalti türü hiç yemiyor, yoğurt, patates, kabak, ıspanak, pırasa yemiyor da yemiyor. Ve bu saydiklarimin hepsini 1 yaşına kadar yiyordu
BurcuBrc sevgii_123 o dönemde suya çok zorlama demişti doktorumuz ihtiyaci yoksa istemez demişti şimdi maşallah güzel içiyor başta öyleydi 8-9. Ayda başladı düzgün içmeye yoksa zorla içiyordu
sevgii_123 BurcuBrc anladım canım iyiki.burasi var ya benim de içim içimi yiyordu nerde yanlış yapıyorum diye
BurcuBrc sevgii_123 valla annelik zor. Bir yasinda benimki de herşeyi yiyebilir diyorlar ama öyle olmuyor köfte makarna tamam yiyor ama çorba ağırlıklı gidiyor yoğurt falan bilmiyorum normal süreç herhalde