zeynep91 merhaba arkadaşlar uni baby ıslak mendille bebeğimin poposunu silince kızarıyor sürekli pişik önleyici krem kullanmak zorunda kalıyorum şükür bu zamana kdar pişik olmadı ama kızarıklık vs yapmayan ıslak mendil önerisi olan var mı
Buse_efe zeynep91 bende hep uni baby kullandım bi arada sleepy kullandım ama sleepy çok parfümlüydü geçen burda araştırdım baby turco zeytin yağlı baya memnuniyet getirmiş netten aldım indirimde şuan 12 adeti 67₺ kargo bedava Hepsiburada da 24 adet aldım onu deniycem bide
gulyasahin zeynep91 Ben yıkıyorum mesela ıslak mendili dışardayken kullanıyorum.Doktorum bebeğim beyaz tenli olduğu için pişik olmasını istemiyorsan yıka dedi ve hiç pişik olmadı şu ana kadar çok şükür.Islak mendil ise molfix kullanıyorum
Denizzz88 zeynep91 bende ilk uni baby kullanıyordum ama artık sleepy natural yenidoğan kullanıyorum yani bebeğim 10 aylık ama yenidoğanları alıyorum hala onlar daha güzel gibi
BeyazPapatyam zeynep91 prime kullanıyorum ben doğduğundan beri hiç sorun yaşamadım çok güzel tavsiye ederim
sarmaliklahana zeynep91 1. Aydan beri baby turco lavantalı kullanıyorum. Hergün banyo yaptırıyorum bebeğimi. Her banyo sonrası günde 1 sefer olmak üzere sudocrem sürüyorum az olacak sekilde (gece uykusundan önce oluyor). Suan 5.5 aylık 3 gün sonra 6 olacak şükür ne pişik ne başka bişey yasamadık 🌸👍