aselliyam23 Merhaba kızlar çocuk imonolojisi ve alerji bölümüne randevumuz var deri testi yaptırmak için gidicez direk test yaparlar mı yoksa öncesinde kan vs test falan mı istiyor doktor giden varsa bilgi vereblrmi süreçle ilgili
Metesevil aselliyam23 bizde yaptırdık kan vermeden deriden yapıldı direk onlar zaten bayağı bilgi alıyorlar sizden ona göre yapıyorlar sanırım bizde incik cincik herseyi sormustu
Metesevil aselliyam23 giderken yanınızda inek ve keçi sütü ve iki yumurta götürün bizden istemişlerdi tabi hastaneye göre değişiyor sanırım oda
21Asaf aselliyam23 biz de sizin gibiyiz ilk defa gidicez sizin ne gibi belirtileriniz vardi ve doktor mu yonlendirdi şikayetlere gore?
aselliyam23 Metesevil sonuçta giderken böyle bişeyi bilmeden gidiyoruz o an nerden bulcaz ki ne saçma biseymis hangi hastanede yapmistiniz siz canm testi
Metesevil aselliyam23 biz izmir tepecik araştırma hastanesinde yaptırdık çiğli araştırma da da istiyorlar bir arkadaşım orda yaptırdı bizim doktor uyarmıştı hazırlıklı gittik ama bilmeyenlerden de kantinden sut ve iki yumurta istemişlerdi
AA201207 aselliyam23 bebeğiniz kaç aylık alerjisi ne derecede buna göre değişir. Biz 4 aylıkken yaptırdık kan ve deri testi her ikisi de negatifti ama negatif olması alerji olmadığı anlamına gelmiyor. Küçük bebeklerde doğru sonuç vermiyor genelde testler
Metesevil aselliyam23 bildiğim kadarıyla yüksek ihtimal direk o maddeyi veriyorlar deriye çünkü varsa hemen çıkıyor
aselliyam23 AA201207 bizde 6aylikken yaptık süt alerjisi falan çıkmadı ama dediğiniz gibi bu olmadığı anlamına gelmiyor barış var zaten alerji mamasida kullanyrz doktor kontrolünde şuan 8bucuk aylık canm
AA201207 aselliyam23 inşallah neye alerjisi var çıkar da siz de ona göre bilincinde olur daha rahat edersiniz neyin alerji yaptığını bilememek çok zor
Canselaltnts aselliyam23 alerji maması hangisini kullanıyorsunuz? Benim sütüm yetersiz 6.5 aylık bebeğim mama da veriyorum hipp combiotic kusturmadı zar zor içti ama ağız kenarlarında kızarma oldu sonra geçiyor bugün döküntü gibi birşeyler olmuş süt alerjisi olabilir mi acaba
AA201207 aselliyam23 evet ama geçiyor geçici olduğunu bilmek de güzel 😊 Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin çocuklarımıza
aselliyam23 21Asaf bizim vücut tepkimeli hem yüzü kızarıyor ne versem hem vücudu yara yara doktor kayıt açtı o şekilde randevu aldım bende peki sizin
Ozge251021 AA201207 ah ah 4 buçuk aydır diyetteyim 10 günlükken belli etti kendini geçici olduğunu biliyorum fakat bazen geçmeyecek gibi hissediyorum
21Asaf aselliyam23 yok bizim oyle bisey yok da geniz eti var zaten alerji de vardur diyedusunduk kabizlik vardi bi ara cok burnunu kasiyordu gozleri sulu kizarik hapsiriyor falan
AA201207 aselliyam23 biz atlattık şükür. Kızım 6 aylikken diyet açmaya başladım 9aylik olmaya yakın o da herşeyi yiyebilir duruma gelmişti. Şuan 15 aylık
AA201207 aselliyam23 biter canım bizde neye alerjisi olduğunu bilmiyorduk ki birçok besini kestim bende yemiyordum sonra yavaş yavaş yemeye başladım doktor tavsiyesiyle. En son yumurta ve süt ürünleri kalmıştı işte onu da dediğim gibi 6.ayda yemeye başladım ne yesem kakada kan oluyordu
kahvekokusuu aselliyam23 13 aylikken sehir hastanesinde yaptirmistim direkt deri testi yapildi 15 dakika sonra sonuç çıktı hepsi negatif çıktı ama 20 aylik oldu halen vücudu kabariyor gecmedi bir türlü bulamadik neye alerjisi olduğunu
petitonunannesii kahvekokusuu Benim oğlumda 2 bucuk aylik kakasindq kan gördüm onun dışında ki hic bir belirti yok sadece gunde 6 7 kere kaka yapıyor ıkınarak yapıyor bunu kan görmeden önce doktora sormuştum anne sütü ile besleniyorsa gunde 15 kereye kadar bile kaka yapması normal dedi şimdi kan da var ama kızarıklık huzursuzluk gibi şeyler yok acaba bizde de mi alerji var siz neye alerjisi olduğunu bulamadınız ya nasıl geçti surec cocugunuz kötü olmadı mı alerjiye rağmen
aselliyam23 kahvekokusuu Allah Allah ya böyle bişey de varmı testtede çıkmıyorsa nasıl olcak peki sürekli mi vücudu kabarıyor