Bety2 Yine yemek düşünme vakti 😂 sarma dolma ve lahmacun sever eşim onları yap yap usandık başka şeyler arıyorum 😂
Balkizlarim Bety2 Eşim bamya aşığı bamya olsun her gün yer 🙈😂 Çok yemek seçmez hepsini yer ama bezelye hariç 🧸
Deletedmom_22 Bety2 KARNIYARIK,patlıcan musakka, kuru fasülye, çökertme kebabı, dana haşlama, bunlar En sevdikleri 😂
Balkizlarim Bety2 Ahahaa benim eğer canım çektiği bir şey varsa o an karnımı doyuyorum geçiyor 😂 sizde etki eder mi bir deneyin olunca ekmek bana bana yersin 🙈🙈😝
mamanveutdormir Bety2 patlıcanın iç kısmı beni çok kötü yapıyor kusmaktan hastaneye kadar gittiğimiz oluyor durduramıyorum kendimi ☹️ karnı yarık yaparım çok nadirde olsa benim iöin patlıcanın içini komple çıkartırıp dış kabuğu kalır sadece. patlıcan kebabı yaparsam kendime patatesli yaparım başka da kullanmam zaten 🥲
Deletedmom_22 Bety2 evet canım etle, ve patlıcanı közleyip patlıcan da katıyorum , bana bu tarifi eşim kendisi öğretmişti , offf diyorum offf🤌🏽🤌🏽🤌🏽Çok güzel oluyor
Bety2 Deletedmom_22 cnm çekti olmadı yapayım patlıcan közlemesi üstüne de tereyağ dökerim o zaman çok güzel 😂
Bety2 Balkizlarim tamam cnm merak ettim bazıları koymuyor ama ben limon koymayınca öyle biraz değişik oluyor bamya
patiseverr_ Bety2 benım esımde bamyayı cok sever pırasayı sever erkekler sevmez dedıgımız ne varsa benım esım sever sebze et tavuk ne koysam yer önüne onun ıcın tadı güzel olsun yeter 😂sakatat ürünleri harıc herseyı yer bende aynıyım sakatat harıc hemen hemen hersey yerım 😂