Yagmur12 Hanımlar ben 1 senelik evliyim ve ilk defa inşallah tatile gidicez ama uygun otel bulamuyor 3000 üstü maalesef bütçeyi aşıyo varmı bildiigniz uykun otel 2 kişiyiz sadece
Nimiko Yagmur12 anı tur la falan görüşün biz genelde o şekilde yapıyoruz avantajlı oluyor bıde kıştan yaptırsanız tam yarı fıyatına gelır
Gzd Yagmur12 bekarken kızkıza gittiğimiz bi otel vardı bodrum gümbette magnific hotel, o zamanlar baya uygundu çokta güzel bi oteldi yemekleri odaları genel temizlik vs. oraya bakabilirsiniz
Glfdnaktr Yagmur12 canım bız rezervasyon yaptık Alanya the senza otel bıze 3100 dediler fakat peşinat verırken 3900 dediler otel güzele benziyor uyuyorsa butcenız tavsiye ederim
Merve_kozz Yagmur12 bizde bayramda bodruma gitmiştik bayram olmasına ragmen cok uygundu ve cok memnun kaldık golden age bodrum bunada bakın isterseniz 😊
Gzd Yagmur12 rica ederim, biz 3 kere gittik 3ünde de çok memnun kalmıştık umarım sizde giderseniz beğenirsiniz 😌
Papatyam9096 Merve_kozz Merhaba, bizde bu otele gitmeyi düşünüyoruz ama yorumları düşündürücü. Nasıldı biraz anlatır mısınız ? Yemekler, temizlik ve deniz
snybzkrt merhaba,ben de çocuk yokken bodrum turgutreis south dragut point hotel de kalmıştım memnun kaldım her şey dahil uygundu da geçen yıl ets den gidip almıştım