Buseasaf Busrabsr onun belli bi süresi yok taaki ne zaman bebeginin sancilarinin gectigini hafifledigini anlarsin o zaman kullanmayi birakabilirsin benim oglum 3 bucuk aylik halen kullanmaya devam ediyorum ki dogdugundan beri gaz sancisi ceken bi bebek uzun bi süre daha kullanacagim gibi geliyo insallah kısa sürer
superannecik Busrabsr bebek zaten kendini belli ediyor ben yeni anne olduğum için korktum sadece sancısı olduğunda veriyordum sonradan baktım doktoru hergün düzenli verin olumlu sonuç almak istiyorsanız dedi hergün vermeye başladım bi kaç haftada düzeldi sonra vermedim
Busrabsr Buseasaf yabbizede kabizliga iyi geliyor ama simdi nereye kadar onu vericem hep biogaylami akitqcak bu bebek😥
Buseasaf Busrabsr ne diyim ki valla ben her cesit gaz damlasi kullandim 3 ayin icjnde şuan maflor kullaniyorum 3 gundur veriyorum ama fayda ediyomu etmiyomu anlmadim 🤷♀️
Arzubyrktrdmr Ben iki şişe bitirip bir ara verdim bebeğimi gözlemledim kendi kendine ve az bir destekle rahatladigindan bıraktım 2.ayda. Şükür ondan sonra hiçbir şeye gerek olmadi. Sizin de gözlem yapıp öyle karar vermenizi öneriririm.
Busrabsr Arzubyrktrdmr ya bizimkinde gaz gecti cok sukur kendi cikartior ama 5 gun oldu kabizligi var tas gibi karni huzursuz bide
Arzubyrktrdmr Busrabsr 1 çay kaşığı zeytinyağı verebilirsiniz ya da zeytinyağıyla göbeğine masaj yapabilirsiniz faydası olacaktır Baktınız olmuyor 1 sise daha devam edebilirsiniz
superannecik Busrabsr kabızlık içinse kantaron yağı var poposuna sürülüyoe yada saf zeytin yağı ben kabız olsada olmasada masaj yapardım poposuna çok şükür öyle bir sorunjmuz olmadı
superannecik Busrabsr evet makat deliğini uyarın doktorumuz önermişti ama sadece masaj yapın 3,4 sn yeterli olacaktıe
Busrabsr superannecik yapiyorum kulak copuyle yaptim cnm zeytibyagida icirdim banamisin demiyor dunden beri