Mucizem11 Eserr-80 ben biogaia kullanmıstim ama samp simplex ikisini beraber kullananlarda var birinin bağırsak düzenleyici özelliği vardı yanlış hatırlamıyorsam doktorunuza danışın bence
frambuaz Eserr-80 bio gaio probiyotık doger gaz ilacı. Ama biz kullandık bızde ıse yaramadı oyuzden probiyotık nbl, gaz ilacı da colinox kullanıyoruz cok ıyı geldı bize
Rezenecayi Eserr-80 biogaia probiyotiktir bağırsak düzenler gazını çıkartmasına yardım eder ama gaz damalsı değildir. Sap gaz damlasıdır etkili olduğunu söyleseler de bebeğimde kusma yaptı kullanmadım. Kimyon çayı biberon damlası ile 10 damla verdim çok etkili oldu.
Bsrtncsy Eserr-80 sab simplex bizde çok sancı yaptı.Ozelligi etrafinda gazlari toplayarak dışarı çıkmasıymis ama karnı o kadar şişti ki vermesem daha rahatti.Doktor tavsiyesiyle biogaia ile tanıştık.Cok şükür şuan daha iyi.Probiyotik özelliği varmış.Bagirsaklar çalışmayı öğrenince gazı da çok rahat çıkartıyor.
Busekalcik İkisininde kullanıyorum biogiayi akşamları veriyorum sadece sab simplex i de günde 4 kere 10 ar damla şekilde veriyorum doktorum dedi bi sorun yasamadik memnunum
Minikmucizemiz1301 Biogaia probiyotik sab Simplex gaz damlası ben sab Simplex ve mafloru birlikte kullaniyorum bi ara Biogaia kalmisti onunla da birlikte kullandım sab Simplex i bu şekilde fayda görüyoruz
Luthien Eserr-80 biogai tek başına çok etkisi olmaz bağırsak düzenleyici sadece , ben ikisini birlikte kullandım ikinci ayda bitmişti gazimiz. Sabah 10-11 gibi biogai veriyordum çok iyi geliyordu , biogainin sabah saatlerinde verilmesi daha iyiymiş sanırım
Archmomm Eserr-80 ikisi farklı seyler canım . Biri gaz damlası . Biogaia olan bagısak probiyotiği . Biogaia bagırsakları güçlendirio daha iyi çalısmasını saglıyor. Biz biogaia ve bir gaz damlasını aynı anda ilk 5 ay kullandık 🙏🏻
Zeynep3409 Eserr-80 biz ikisini birlikte kullanıyoruz sap simplex günde 4 kere biogai günde 1 kere veriyorum biri bağırsak düzenleyici biri gaz için
Jrmommy İkisini birlikte kullanmak lazim. Tek kullanınca bir etkisi olmadi. İkisini birlikte kullandim sifir gaz
ncyesr Eserr-80 ikisini birlikte kullandim.Ama bir sure sunra vucut bagisiklik kazaniyor.denemedigim damla kalmadi duzene girene kadar ne yaparsan yap😢