Ilknur60 Merhaba güzel anneler. Oğluma slpey bio natural kullanıyorum. Ama naturali de denemek istiyorum o diğerine göre daha uygun. Var mı kullanan. Ha bir de fiyatlara baktım da GittiGidiyor dan alan var mı hiç Trendyol dan alıyorum hep ama baktım GittiGidiyor daha uygun. Cevabinizi bekliyorum.
Solocann Ilknur60 şu günler de uygun bulmak ne yazıkki zor Allah yardımcımız olsun post üstte kalsın 🌸
Aysedemirrrrr Ilknur60 baby turco hem çok kaliteli hem de uygun ben sleppy molfix bimin bezini falan besim kalmadığında denedim ama memnun kalmadım. Hem yumuşacık 8 buçuk aylık hiç pişik olmadı
theAna Ilknur60 bio natural kullanıyorduk bulunduğum yerde bio natural bulamadığım için gündüzleri natural kullanmaya başladık. naturalin kalıbı bioya göre küçük ayrıca bionun yapısı daha kaliteli geldi bana yumuşacık iz yapmıyor. natural iz yapıyor bu yüzden türkiyeden bio natural stoğu yaptım.. natural alacaksanız az sayılı alıp denemenizi tavsiye ederim. 😊
Ilknur60 Aysedemirrrrr ilk doğduğunda kullandım ama hiç memnun kalmadım hep sızıntı yaptı üstünü değiştirmekten bikma derecesine gelmiştim artık bende yoğun kötü bir kokusu vardı kaka kokusunu değişik bir şekilde dışarı çıkarıyordu. Sonra sleepy e geçtim ama o da baya pahalı
Aysedemirrrrr Ilknur60 bezini sürekli değiştirirsen sızmaz ben hiç öyle bi sorun yaşamadım. Kakası da her kaka kokar dışarı illaki kokusunu bırakır. Zaten bezleri değiştirdiler önceki gibi değil daha güzel 🙈😱
theAna Ilknur60 extranın fiyatı da uygun ama naturale göre daha iyi o da bakmak isterseniz tavsiye ederim. Taşma pişik vs yaşamadık biz
Deletedmom_7 Ilknur60 yeni migros sanal uygulamasından molfix bezi alıcaktım şansa ikinci ürüne %40 indirim gördüm 1 pakette 50 adet var 2 paket aldım 215₺ yerine 172₺ tuttu normalde tek 1 paket 107₺ molfixden çok memnunum tavsiye ederim ( 4 numara kullanıyorum)
BeyazHanim Prima Kullandım 9 ay boyunca Ancak öyle pahalandi ki Baby turcoya geçtim memnunum. Şuan en ucuzu o ve çokta kaliteli yapmışlar ilginç