hilalkbdy Kızım 8 aylık oldu bugün ama dönmüyor yA desteksiz oturuyor ayakları üzerine basıyor ama dönmüyor yere yatırıyorum yüzüstü biraz egzersiz yaptırıyorum şok ağlıyor sevmiyor hiç ne yapmam lazım sıkıntı mı dönmemesi ?
Smy16 hilalkbdy hayır sıkıntı degil, her bebek bir değil, kızım 10 aylıkken döndü resmen 11 aylıkkende emekledi, oglum 5 aylıkken dönmeye başladı
Rainnnn hilalkbdy benim yeğenim 9 aylıktı dönmeye başladığında benimki 3 aylıkken başladı dönmeye .yengem ilk döndüğünde sevinçle çığlık atmıştı çocuk o zamandan beri dönmüyordu böle bi durum yaşadınız mı
Alparslanc hilalkbdy motor gelişim basamağında dönme yok zaten üzülme. Baş tutma, oturma, yürüme. Benim oğlum da 1 ay öncesine kadar dönüp duruyordu şimdi sadece uzanıyor sonra sıkılıp ağlıyor sıfır çaba 😂 6 aylığız
hilalkbdy Smy16 içim ferahladı yaa emeklemiyor da hadi emeklemesene takılmıyorum yürür direk diyorum çünkü ayağının üzerine basıp duruyor dönmeyince dedim sıkıntı mı var
Smy16 hilalkbdy bende emeklemez bu saatten sonra yürür heralde demiştim ama 11 aylıkken emekledi 14 aylıkken yürümeye başladı
Rainnnn hilalkbdy ay sorma valla bebiş korkmuş bida dönmemişti napsın yazık o da sevinmiş ama sonuç böleydi korkma yani bundandır aen elinle dönder her döndermede cee eee de gül veya neye gülüyosa onu yap sevinip yapacaktır doktor demişti 😂
endoplazmikretikulumiste hilalkbdy dönmekde egzersizle ilgili bebek denek egzersiz demek dönme işe ilgili çalıştırma videosu var onu bulun instada falanda vardır o hareketi altını filan değiştirirkennbirkaç kez yapın o kasları harekete geçip dönmeyi benimseyecek
Buketkucuk hilalkbdy her bebek bir değildir benim kızım 9 buçuk aylıkken anca oturdu, 10 aylığız hala bazen arkaya doğru düşüyor
Melikeeeecansuu hilalkbdy kızlar gemelde gec yapıyor csnım korkma. Arkadasımın kızı martın 26 sına 1 yasına gırıyor daha yenı emeklemeyı ögrendı dönmeyı bılr 11 aylıkken yaptı. Düşün erkekler bı adım önde hızlılar ama kızlar bırsz üşengec düşüyor ☺️
busrasilra14 hilalkbdy gelisimsel hicbir sikintisi yoktur donmemenin. Donmeyebilir. Oturuyorsa gelisimi yolunda gidiyorsa donmesin. Benim oglum 11 aylik dondu. Hatta herkes bana nasil acik yatakta yatiriyorsun koca cocugu diyordu donmuyordu cunku.. 11. Aydan sonra bi donmeye basladi simdi besiginde korka korka yatıyoruz