Durumoms Kızlar yakında aşımız var bilgi verir misiniz? bide daha ateşölçer almadık siz hangisini kullanıyosunız
Papatya Durumoms braun kulaktan ateş ölçer ve wee baby nin koltuk altı ateş ölçerini kullanıyoruz. İki farklı ateş ölçer bulundurmanızı tavsiye ederim.
Feyzaaasel Durumoms Chicconun ateş ölçerini kullanıyorum canım benimkide ateslenmedi uyku yaptı sadece
ertanmut korkmayın ateş olmuyo eskisi gibii kolay atlatırsınız sadacee huysuz oluyolar okadarr aşıdan önce ilaç faşan vermeyin sakın bünyesii savaşmayı öğrensiin 37 olursa atesi calpol verirsiniz güzell ılık bir duşş hala düşmüyosa doktora götürürsünüz
GMZYSR Durumoms korkmayın kolay atlatıyorlar. Aşıdan önce banyo yapmanızı öneririm çünkü aşı sonrası 3 gün banyo yaptırmak yasak.
Papatya Durumoms Bence aşı öncesi ilaç vermeyin. Belki de ateşi çıkmayacak. Boşuna bebeğinize ilaç vermiş olacaksınız. Ateş durumuna göre verin bence, yine de siz belirsiz tabi ki..
ertanmut bencede vermeyin çıkmıyo ateşi versenizde aşınım bir anlamı yok bence bünyesi biraz savaşsııınn baktınız çook huzursuuzzz ateşi var verirsiniz çay kaşığı
Mstbsratls Bizde bugun olduk aşımızı 3 tane birden yapiyorlar biri kol ikisi bacak... bende alından ölçen var ama doktorlar eski yöntem koltuk altindan ölçen daha iyi diyor bizde bugun ondan aldık bi tane markası OMRON
Durumoms Mstbsratls aa 3 aşı birden mi olunuyo😯 bende koltuk altı var ama kulaktan ölçerde istiyorum 😌
Mstbsratls Durumoms evet bende 1 tane diye biliyordum bi gittik 3 tane yaptılar 🥺 bacaklarindaki cok acıtıyor koldan yapilan pek acimaz yaparken dedi ebe