Esen3535 Kızlar yeni taşındım mutfakta sürekli karınca geziyor yerlerde 7aylikta kızım var iş yaparken yere koyuyorum dönüyor heryere alır yer diye korkuyorum gelmemesi için önerisi olan var mı
Latiko Esen3535 çıktıkları yere bebek pudrası dökün bizimde yazın geliyolar öyle yapıyorum bolca döküyorum
Mariposa Esen3535 benim kızım yiyordu 🥴 bi iki tane tadına bakmışlıği var ben ne yazikki ilac kullanmak zorunda kalmıştım bi daha da evimde görmedim karınca. Bayer karınca yemi almıştım.
Lynn Esen3535 sirke tek çözüm ben kolayını böyle buldum. Temizlikte kullanılan beyaz sirke ile yok ettim. Ama kokusu gittiğinde geri geliyorlar haberin olsun :) yerleri sık sık beyaz sirkeli su ile sil.
_tugce1608_ Benim mutfakta da olmuştu canım gezdikleri yere tarçın döktüm balkondan girip çıktıkları deliğe filan kesin çözüm oldu 2 günde tek karınca kalmadı
Alevvvv Esen3535 pudra dök canm geldiği yerlere bdaha gelmiyo benm evdede yazın cok oluyo tek çözüm bu oldu
Fossey Esen3535 Bayer karınca karşıtı şırınga jel aldık. Çıktıkları yerlere doğru bir iki damla bıraktık. İşe yaramıştı. Tavsiye ederim.