Alparslanc Özel hastanede cilt(alerji) testi yapılıyor mu? Yoksa sadece alerji merkezleri ve özel muayenehanelerde mi yapılıyor ??? Yapılıyorsa nerede, ne kadar ?
Mevaylmz Alparslanc istanbul sancaktepe ilhan varakda emre akkelle ye götürdüm bebegimi çok ilgili bir doktor
Toprak_2019 Alparslanc yok canım bende Gebze’de oturuyorum ama oraya götürmüştüm buralarda bulamadım çevremde mecbur oraya götürdüm
Alparslanc Child41 ne zaman yaptırdınız ? Direkt bölüme mi yönlendirildiniz yoksa çocuk doktoru mu yönlendirdi takipli olarak?
Child41 Alparslanc önce çocuk doktoruna gidip durumu anlattım. Oda alerjı bölümüne randevu alabılmem için sistemden açtı. Daaha sonra alerji doktoruna randevu aldm
Child41 Alparslanc daha önce umuttepeye gitmiştim cok kalabalıktı derdimi anlatöak bile yorucuydu. Ama derincede ki doktor cok ilgili ve alaklıydı. Butun sorularıma cevap verdi ve tatmin etti ben memnun kaldım. Uöarım doktorda her zaman bole ılgılı kalmaya devam eder
Alparslanc Child41 Child41 inşallah ☺️ çok teşekkür ederim bizde nereye gidecez nasıl yapacağız bilmiyoruz kafamız çok karışık.