Asya_05 Hanımlar acilen öneri verir misiniz 2 aylık bebeğim var ilk başlarda bayağı gelen sütüm inanılmaz azaldı lütfen ne yesem ne yapsam gelir Süt çayı içiyorum ama pek fayda etmiyor gibi bestlak damlasini kullanan varmı
yusufmertmom Asya_05 3-4 gün kullandım bi işe yaramadı bende. Birde yorumlarda olan sütte gitti diyince korktum devam etmedim
biimiyomyardimet Asya_05 e-bebekte satılan promaltlar bende çok işe yarıyor, birde imom latte diye birşey varmış sütün kalitesini de artırıyormuş.. burada okudum ondan sipariş verdim henüz denemedim 🍀
Asya_05 Deletedmom5284 ağlıyor ama memede baya huysuzlaniyor normalmi bu ısrarla devam edeyimmi alması için biberonla mama vermek zorunda kaldım hep bu sıra
Deletedmom5284 Asya_05 biberon verirsen hiç meme almaz şırınga ile ver sütün o aylarda normale döner bol bol emzir çişli bezini takip et
Asyaveannesi04 Asya_05 inşallah uyur benimki de uyumuyor kayınvalidem sağolsun o bakıyor ben uyuyorum, dinlenmediğim gün sütüm olmuyor 😢
1anne01 Asya_05 bestlak damla bende işe yaramıştı bi de yatmadan muz yiyince o da arttırıyordu bi deneyin isterseniz
Sema2022 Asya_05 kesinlikle ayni dertten muzdaribiz benm ilk zamnlardan beri az ama bu aralar daha da azaldi cok üzülüyorm gubde 2 defa mama verirken arrik 3 e cikardm çocuk uyuyamiyir acliktan
CahideBurak Şokta satılan maltana var ananaslı o iyi birde stres olmayacak yaz olsa karpuz ye derdim ama
Asya_05 Deletedmom5284 memeyi alıyor sadece süt gelmiyor gelmeyince baya sinirleniyor yoksa ısrarla alıyor bebe , yaa korkuyorum gelmezmi daha ya sagmaya çalıştım bir damla süt akmıyor
Mehtaptuana10 Asya_05 ben kullandım bestlak damlasını doktorum yazmıştı doğumdan hemen sonra mükemmel bir damla ben memnun kaldım onun dışında kimyon rezene çayı için sütü en çok sadece su yapiyor mutlaka 3 litre su içmeye çalışın bakın farkını göreceksiniz su=süt.
A_y_d Asya_05 bebeğinize emzik veya biberon veriyor musunuz? Zaten memeden süt biberondaki gibi akmaz.