Ahanife Kızlar sağlık ocağından verilen monovit sanki kızımın gazını arttırdı gibi geldi bana banada sağlık ocağı devit-3 vermişti acaba o damlayı versem kızıma birşey olur mu sağlık ocağına gidemedim belki kullananlar vardır diye sormak istedim😊
Gulus_2667 Ahanife ben kullaniyorum ogluma.Devit-3 oral damla.bişey olmaz.kullanin Banada saglik ocagi verdi.
Papatya Ahanife monovit ve devit 3 benim oğluma gaz yapmıştı. ACD d3 e geçtik. 13 aylık şuan ve hala kullanıyoruz.
archmom Ahanife Saglik ocaginin verdigi iyi değil.Ocean kullaniyorum ben iceriginde zeytinyağı var daha iyi.
Ahanife Gulus_2667 aynen aynen ismi öyle çok sağolun kararsız kaldım gaz falan yaptı mi size diğerinden daha iyidir diye düşünüyorum ama
Ahanife duruliyasmom evet canım okudum yapıyormuş ama her bebekte de aynı etkiler göstermez ya ben de bi bunu denemek istedim öbürü yaptı gibi kullanıpta yapmayanları da çıkıyor ne yapsam bi bilemedim
minigim94 saglik ocaginin verdigi devit 3 benim oglumu mahvetti cok gaz yapti ocean marka aldim onu kullaniyorum gaz sorunu kalmadi saglik ocaginin verdigi gaz yapabiliyor