beyazcikolata16 Merhaba arkadaslar bugun 10 aylik bebegim icin eczaneden nbl prebiyotik drop d3 aldik eczaci 3 damla kullanin demis burda arastirdigim kadariyla kimisi 3 damla kimisi 6 damla demis kac damla kullanmam lazim .
beyazcikolata16 Miniknur acaba o yuzden mi 6 damla dedi size doktorunuz bende d3 ikisi birlikte olduğu icin emin olamadim
Slm1122 beyazcikolata16 biz 3 aylıkken başladık 6 damla hala 6 kullanıyoruz canım kabızlığımıza çok iyi geldi mavi kutusu çok şükür
beyazcikolata16 Slm1122 bizde kabizlik icin tabsiye uzerine aldik canim bizimkisi turuncu kutu d3 le beraber olan acaba bizde mi 6 damla kullanmaliyiz emin olamadim d3 le beraber oldugi icin fazla kullanmakta sakinca olur diye düşünüyorum bakalim d3 lu olani kullanan var mi burda
Slm1122 beyazcikolata16 hm kabızlık için mavi kutu öneriliyor ama bi dene canım iyi gelmezse mavi kutuya geç bize anında etki etti çok şükür kurtulduk dolabda herzman duruyor ama dediğin gibi d vitaminli olduğu için 3 damladır siz öyle verin canım şifa olsun İnşALLAH 😇
Samyeli008 beyazcikolata16 Bizim doktorumuz da nbl d3 probiyotik verdi ve günlük 6 damla kullanmamızı söyledi.
Samyeli008 beyazcikolata16 Şu an 2 ay 12 günlük ama ilk D vitamini 10.günde kullanılmaya başlıyor sanırım o gün bugündür 6 damla veriyoruz