1mommm Bebeğim iki gündür sulu ishal doktor rota virüsü dedi. İshalide bişeyler yiyecek düzelmesi için. Naptımsa düzelmedi lütfen bişey önerin. Valla en son limon tuzu yutturdum artık:(
Efemin_Annesi 1mommm biz geçirdik öncelikle bi 2 3 gün sabret hemen gecmez ve en önemlisi su icirmeyi ihmal etmeeé son olarakta muz muz kesiyor ishalini sabret canım su icsin gerisi hallolur insallah ama suyu icsin yeterki
Prenssmusta 1mommm bizde 2ay önce aşırı ishal olduğumuzda dr çinko şurubu vermişti,bu aralar yine ishaliz ve sizinle aynı yaştayız,enterogermina ve çinko veriyorum hergün baya faydası oluyor
Nisa_nur24 Ne kadarlık bebeğiniz. Benim bebeğimde iki aydır ishal, arada düzeliyor sonra tekrar oluyor.
1mommm Blackcloud yapıyorum canım. Ama iki çatal anca alıyor sanırım ondan etki etmiyor. Şuan zar zor muz yediriyorum:(
Blackcloud 1mommm Eğer sıvı alımı aşırı azalırsa ve beslenmeside aynı şekilde azalırsa doktora götürün serum takarlar. Beslenme önemli çünkü, vücuttada su kaybı oluyor.
1mommm Blackcloud dün doktora götürdük serum taktılar. Toparlanmazsa gel dedi. Bugün biraz iyiydi gündüz. Ama şuan çok halsiz. İshalden dolayı halsizleşiyor. Çok sulu yapıyordu ishali normal ishale dönmüştü şuan tekrar sulu ishale döndü şimdi muz yedirdim zorla 🥺
Blackcloud 1mommm Bence ihmal etmeyin halsizlikte varsa tekrar götürün derim tabi siz bilirsiniz. Geçmiş olsun.
glbhraraz16 1mommm geçmiş olsun benim oğlumda mutlaka 3 ayda bir ıshal oluyor en etkili çözüm probiyotik toz 2kullanımda kendine geliyor çünkü zor süreç halsiz iştahsız oluyorlar
1mommm Blackcloud götürücem canım inşallah dışarısıda buuz gibi fırtına var. Çok korkuyorum. Gideceğimiz yerde uzak biraz. Daha çok hasta olacak gibi içim gidiyor. Allah yardımcımız olsun inşallah. Tüm bebişlerimize annelerimize 🙏🏻
1mommm glbhraraz16 onuda ilk yarım dediler sonra tüm kullan dediler valla anlayamadım artık. Sanırım yanlış veriyorumm :(
Blackcloud 1mommm Sıkı giydirin, sonuçta sağlık için gideceksiniz. Amin inşAllah, çabuk toparlanır inşAllah bebeğiniz.🤲🏻
1mommm Efemin_Annesi içiyor canım bol bol içiriyorum sürekli valla. Bazen içmek istemiyor ama zorluyorum. Sütte içiriyorum devam sütleri varya pınarın falan onunla muz yediriyorum
Blackcloud 1mommm Oo süt ve süt ürünleri vermeyin sakın ishal olan bebeğe. Geçmez ki eğer verirseniz onları.
efepasa 1mommm canım süt kesinlikle verme ishal bebeğe süt verilmez. Patates haşlama muz pirinç lapası ev yoğurdu prebiyotk bol sıvı şu bunları vermeye çalış.