Yaseminali13 Merhaba kızlar. Lütfen bilgisi olan bana yardımcı olsun. Doğumdan sonra aşırı derecede saçlarım dökülüyor. Banyo yaparken kopup elime geliyor bütün saçım. Evin her tarafı saç oldu. Artık kafamda saç kalmadı. Çözümünü bilen var mı?
cemre_-34 Yaseminali13 doğum sonrasında olan birşey kan testi yapıp eksik vitaminlerinize baktirin snra vitamin takviyesiyle düzelir sonrasında saç kesim başka yolu yok :)
Ozlmtss Yaseminali13 benimde aynı dertten başım ağrıdı artık vermediğim kan tahlili kalmadı hepsi normal çıkıyor ama dökülmem devam ediyor 10 ay oldu :( kadın doğum dr gidebilirsin
Nehirlerindamlasi Yaseminali13 hallales kullandım fena değildi ancak heaven on earth şampuan çok iyi geldi. Sonraki hissi de inanılmaz iyi ipek gibi yapıyor saçları şimdiye kadar kullandığım hiç bir üründe bunu görmedim ben aşırı tavsiye ederim
Yaseminali13 cemre_-34 Hım anladım canım. Cildiyeye anca randevu bulabildim. Bakalım doktor ne diyecek. Teşekkür ederim 🙏
okuyananne222 Yaseminali13 cildiye ile ilgisi yok. Dahiliyeye aldım ben kan testi idrar vs verdim. Ona göre ilaç yazdı Dr