Benisahtesevme2 Canım anneler ben oğlum ıcın masa sandalye alıcam ve sızlerden masa bası aktıvıte bekliyorum sizler neler yapıyorsunuz önem onda oğlumla yemek yemeyi bile hayal edıuorum şimdiden 18 buçuk aylık henüz😄🥰
Noname21 Benisahtesevme2 oyun hamuru oynuyoruz resim yapıyoruz masayı boyuyoruz domino taşları var onlardan bina yapıyoruz. Meyve sebze kesme oyunu oynuyoruz . . Yeni mutfak lavabo şu aldık oturup onunla oynuyor. Şimdi parmak boyası alacağım mesela
Benisahtesevme2 Noname21 yaaa masallah nasıl eglencelo dımı masa da bunlarla oynamak ne kadar zaman sürüyor 🙂
Noname21 Benisahtesevme2 yani 27 aylik yeni yeni seviyor ondan önce çok oturarak oynamazdi Eğlenceli tabi kalıpları var. Oyun hamirlarindan kalp çiçek yapiyor falan
Benisahtesevme2 Noname21 18aylık ama oyun oynayınca benle oturup uzun süre Çakır gecırııyor yapıştırma kıtapları var mesela onlarla uzun zaman gecırıupruz harf pızzle var onunla aynı sekılde hayvanlar var onlarla umuyorum bunları yerde degı artık sandalye de yaprıZ☺️
Benisahtesevme2 Noname21 çıkıyor mu bunlar parmak boyası heves edıuorum ama nasıl olur heryer Batar dıye tısrıyprum
Noname21 Benisahtesevme2 parmak boyası almadım ama keçeli kalem ve pastel boyası aldim onlar cikiyor evet yıkayınca hemen