Klyldrm Kızlarr 1 aylık bebişim var memeden hiç ayrılmak istemiyor bu durumu yaşayan var mı? Ya da ne yaptınızda aştınız bu durumu beşiğe koyduğumda direk uyanıyor
Semanurozgan Klyldrm canım sabret senin kokunu kalp atışını duymak için sürekli emmek istiyor normal birşey dünyaya alışmaya çalışıyor benim kızımda 45 günlük
Momylion Klyldrm benimde bazen öyle yapıyor oğlum bir ayligiz bazen 1-1 buçuk saat emziriyorum arada bırakarak gaz çıkarma falan doydugundan eminsem emzik veriyorum öyle uyuyor
Klyldrm Momylion doyduğuna eminim doymasa çok ağlarda, gazını bile bazen aldırmıyor sürekli orda olmak istiyor
Klyldrm Boncuk21 kilosu ne durumdaydı? Kilosundan mı anladınız ben bugün kilosuna baktırdım gayet iyiydi
Boncuk21 Klyldrm evet kilosundan anladım . Ayda sadece 200 gram almştı . Kilosu iyiyse sorun yoktur . Sıcaklık istiyordur
sarmaliklahana Klyldrm bemd evardın2 ay dayanabildim sonunda emziğe alıstırıdm 😩 memede doyduğunu Anladıgım da yavastan cekıyorum emziği veriodum 🤷
Canbebekdeniz Çok normal daha çok küçük indirmeyin kucağınızdan nolcak ki sarılın koklayın tadını çıkarın tabi bir yardım eden varsa ev işlerine vs büyüdükçe durmak istemiyor zaten bebekler kucakta
Klyldrm Momylion kullanıyorum, emziğide atıyo çok sinirlendiğinde😂 tamamen dalması lazım ki anca öyle veriyim ağzına bazen tamamen daldığında bile yatağa koyduğumda emziğini verip yine kalkıyor çok uyanık😂
Momylion Klyldrm ay çok fena bu bebekler ya 😂 Allah’tan benimki emzik alıyor mesela şuan baya emzirdim daha aranıyor meme verdim bir iki çekip uyuyor emzik verdim bnde dalana kadar kucağımda pış pisliyorum gazlı bı bebek olunca ,😂