Sucukluyumurta11 Şunu getir, yada hadi bezini değiştirelim dediginizde bez almaya gitti? Yada bunlar gibi işte anlayıp yapmayı
irva Sucukluyumurta11 Tam hatırlamıyorum ne desem yalan olur.Şuan 16 aylık hemen hemen bütün her şeyi anlıyor komutları yerine getiriyor.
Sefeff Sucukluyumurta11 getir götür olayı ne zaman başladı hatrlamiyorum ama şöyle yap böyle gel gibi basit komutları 1 yaşından belki daha öncesinde anlayıp yapıyordu
Deletedmom626372 Sucukluyumurta11 kızım 18 aylık gel ver yapıyor ama hala getir götür komutlarını anlamıyor ya da yapmak istemiyor. Düzeltilmiş 16 aylık prematüre .
minikbaykus Sucukluyumurta11 herşeyi anlıyordu renkleri sayıları vs biliyordu bile ama komutu iki yaşını geçince yerine getirdi. Getir götür vs
Wanderlust Sucukluyumurta11 11 aylik cogu seyi anliyor ve yapiyor. Getir dedigimde getirir, hadi yat dedigimde yatar, gel/git/ye/cigne/ agzindan cikar/ otur/goster vs
eceunverkanra Sucukluyumurta11 13-14 aylikken komut almaya basladı su an 16 bucuk aylık bezini getir falan dersem uzanıyor, ya da baska bir sey istersem getiriyor.
Ezgiarda 1 yaşina girince ufak ufak basladi suan 13 aylik olacak yakinda bir iki haftadir istedigim cogu seyi anliyor ve getiyrior ya da nerde dedigimde gidip buluyor
ZhraCelik Sucukluyumurta11 15 16 ayına doğru tam komut almaya başladı diyebilir telefonumu getir taştığı getir kumandayı getir al ver çöpe at bunları yapıyor şuan 17 buçuk aylık hergün daha çok ilerliyor gibi 2 hafta önceye kadar bu kadar aktif değildi her çocuk farklı yaşindan önce komut alanda var 2 yaşından sonra da var ama şunu fark ettim yürümeye başlayınca daha bi aktif oluyorlar
Merve-eee Sucukluyumurta11 11 12 aylikken annemde kalmistik 1 ay falan o donemde baslamisti ufaktan… klimanin kumandasini ver diyordum mesela veriyordu. Sulugunu getir, cantami getir, kasigi al vs. 1 yas diyebilirim.