Secil3 3 aylık oğlum var mama yiyor 125 cc yapıyorum ama doymuyor sanırım en son kilosu 5600 boyu 60 cm kaç cc yapmalıyım kızlar 3 saatte 1 içiyor
Mervefeoktay Secil3 benim oğlum 50 günlük 3,5 4 saate bi 140 cc veriyorum doktorum ne kadar içeceğini bebek belirler zaten dedi. Bir hafta önce kilosu 4700 .
Farahzeynep Secil3 bebim bebeğim 2 saatte bir 120 içiyor, bebeğe göre değişir, doymuyorsa 150 ml verin, benim kızım da 3 aylık 5200 gr 60 cm
Muge35 Guius bmm kızım 4aylık 4 saatte bir 120 150 cc arası içebilir dedi doktorumuz. Bebege göre değişiyor sanırım
Muge35 Guius bu aya kadar sadece meme alıyordu biraz meme reddi basladı bu arada sütüm azaldı meme mama gidiyoruz bizde
Busram57 Benim kizimin kilosu 4500. 3 4 saatte bir 100 cc veriyorim.. ben fazla mi veriyorum ozaman. Bide gece vermiyorum uyuyor
Linakaya Secil3 kusmuyor hepsini içiyorsa 150 vermeniz normal fazla gelmiyordur ayına göre vermek bence yanlış 5 kilo ile 7 kilo bebeğin yiyeceği mama miktarı aynı olmas değilmi
MinikcivcivimDeniz Secil3 canım bana da dediler fazla verme çevrem hep söylendi ama çocuk doymuyor aglıyorsa vermelisn. Doktora sanıştıö oda aynısını söyledi. Bizimki ayına göre fazla kilolu emzik tutturdum zor bela onunla geçiştirmeye çalışıyorum.