Lilasever1 Nesecengizhanyusuf prima iyi ama son artışlardan sonra goon da denenebilir gündüzler tutuyorum goon sorun olmadı yumuşacık zaten
Melesss Prensannesiyimm ay bende bugün deniyorum prima kullanıyordum inşallah bizede iyi gelir indirimden aldım
Bebegimm1 Nesecengizhanyusuf marketlerde satiliyor bu sefer bime gelmisti uygundu ordan aldim normalde 140 tl veriyordum
Aybuke4401 Prima bence en iyisi zaten en ucuz bezler bile primayla yarışıyor az bişey fark daha verip Prima alıyorum ben
Caydanlik Hangi bez uygunsa onu alıyorum. Pişik falanda olmadık bu değişiklikler yüzünden en son önlem botanica kullandım çok memnun kaldım. Sızıntı vs yapmadı bizde. Bugünde bezimiz bitmişti bimden bebem natural aldım.
Prensannesiyimm Melesss inşallah canım Molfix kullandım o fayda etmedi çok taşırdı filan baby turco kullandik hiç ıslak uyanmadik şükür size de yarar umarım
UcuBulunamayanBant Nesecengizhanyusuf baby turco hem fiyatı uygun hem de çok güzel gerçekten ne sızdırma ne pişik yaptı Molfix ve sleepy kullandım öncesinde ama Molfix ücreti arttığı için bıraktım sleepy hem sızdırma yaptı baby turco çok iyi geldi geçen hafta mesela 4numara 60tanesini 65liraya aldım.