meltemmm1999 Kizlar 4 bucuk aylik oglum yeni donmeye basladi iki gündür yan donuyor ama hep sagina donuyor soluna donmuyor zamanla solunada donermi normalmi
Rabia_00 meltemmm1999 evet oğlum 3 ay 20 günlük sağına dönmeye başladı şuan 4 ay 27 günlük soluna yeni dönüyor sanırım zamanla oluyo
Edaazad meltemmm1999 benim bebeğimde oyle benimki uyurken hep sag tarafına dönüp uyuyodu onceden ben heralde o yuzdendir dedim sola donmeye cabaliyo ama daha tam olmuyo 😊
Gokus Dönüyor derken yana devriliyor dimi yani yüzüstü koyduğunuz zaman kendini düzeltebiliyor mu? Benimki de 4 ay 6 günlük de sadece yana deviriyor kendini, o yüzden merak ettim
Melesss meltemmm1999 döner döner merak etmeyin bizimde ilk tek tarafa döndü 2 hafta sonra egzersizle diğer tarafa döndü
Esra-meleK meltemmm1999 Bizde daha dönme yok ya normal mi 4 ay 12 günlüğüz😕 ben yardımcı olursam anca
meltemmm1999 Esra-meleK normal canm biz 4 ay 22 günlüğüz altini acinca dami dönmüyor yanlarina oyuncak oyup destek olabilirsin
Kuzeymiram meltemmm1999 5 ay 10 gün . Benim oglumda 4 ay in icinde donmeye basladi heralde 4 bucuk aylikken
1melekannesii meltemmm1999 daha çok erken annesi tabiki ilerleyen aylarda döner yeni yeni keşfediyor kendini🤗