Deletedmom_78 Hanımlar merhabaa 🤗Bebisleriniz kacinci ayda emekledi? Kacinci ayda oturmaya basladi? Oturmaya baslamayan bebek emekler mi? Emeklemesi ve oturmasi icin neler yaptiniz 🤗
Fenty Deletedmom_78 7 ay 19 günlükken emekledi not almıştım hatta unutmamak için desteksiz oturması da 8. Ayda oldu. Pek bir şey yapmadım sadece emeklemesi için önüne dikkatini çekecek şeyler koyardım.
eylusko_ Deletedmom_78 tam 6 ayligiz. desteksiz oturmaya başladı birden. bazen yana devrilıyor tabiki 🤣 ama asla emekleyecek gibi degil . yuz ustu asla durmuyor
kahvekokusuu Deletedmom_78 4ay 1 haftalıkken sürünmeye bir hafta sonra da emeklemeye başladı ben birsey yapmadim zaten çok küçüktü ama 40 i çıktığından itibaren yüzüstü dönmeyi öğrendiği icin devamlı dönüp yuvarlaniyordu o arada öğrenmiş oturmaya ne zaman başladı hic hatırlamıyorum çünkü 20 aylik oldu halen otururken görmedim 🤭
Dondurmalikahve Deletedmom_78 Önce oturdu sonra emekledi. 6 aylık oturdu 7 aya doğru emekledi. Emeklemesi için uğraşmadım sadece destek verdim emekleme pozisyonu alıp kendini yaylandırıyordu
Atlasege2021 Deletedmom_78 8 9 ay gibi emekledi am kollarını hep çekti yerde komando şeklinde emekledi.daha once bole emekleyen çabuk yürür derlerdi ve gerçekten bebeğim 10 aylik evde gezmeye başladı smdi 11 aylik bildiğin geziyo
Arenilay- Deletedmom_78 6 ayda desteksiz oturdu emeklemedi sadece geri geri süründü 10 ayda destekli yürüdü 11. Ayda desteksiz yürümeye başladı🧿🌸
Oznur_0708 Deletedmom_78 biz 6. Ayda tamamen oturduk yanlarına düşerse diye yastık koyuyorum 7+4 günlüğüz hala bi emekleme göremedim ve yüz üstü yatıncs sinirleniyor yürümeyi daha çok seviyor yürütelim falan istiyor
tgba-22 Oznur_0708 aynı biz de 6 ay oturdu hemen 7 aylık hala emekleme yok azıcık ilerliyor gibi ama sürünme.parmak ucuna cıkıyor benmki yürürken
Mmrryy Deletedmom_78 4,5 aylıktan beri destekli oturtuyorum. Bu aralar desteklere ihtiyacı yok gibi ama yine de kenarlarına yastık koyuyorum 5,5 aylık iu an. Yüzüstü durmayı sevmiyor daha dönme gibi bi isteği yok, emekleme ne zaman olur bilmem 🤷🏻♀️
eceunverkanra Deletedmom_78 6ay 18gunlukken oturmaya basladi 10bucuk aylikken emekledi☺️ Her bebeğin gelisimi farklı oluyor bazisi bazi becerileri once ya da sonra yapabiliyorlar