yagizinannesiiiiiiiiii Gmz-34 pazartesi doğum yaptım epidural suan hastanede yatıyorum bas agrisindan beni mahvetti keske olmasaydım resmen beynim catliyor 🙄
Sarikuzumalp Gmz-34 Ben yaşamıştım o ağrı çok fena hele bir de boyuna vuruyorsa daha felaket. Bitter çikolata ve kahve tüketin iyi geliyor.
[silindi] Hilalderin canm bn ilk dogumda düz yatmadım ama inanılmaz baş ağrısı çektim ya yatış biçimi ile alakalı değil bence
tTgbaa Gmz-34 ağrıda kelimemi kafam davul gibiydi ölüyodum ağrıdan benim baya bi uzun sürmüştü hatta ağrı
gulay_candemir Gmz-34 bende aynı şeyleri yaşadım on gün sürdü ağrıdan ağlıyordum Yanınızda kalan biri varsa bol bol dinlen uyu Tek çare yatmak kahve çikolata çok etki etmedi bende Sadece dinlenmek Zamanla azalacak çok geçmiş olsun
Aysenurkp Ben yaşadım,korkmayın 5.gün tamamen geçiyor. Kahve tükettim o biraz hsfifletiyordu,parol içebilirsiniz bi de ben alnıma vicks surup başörtüyle sıkıyordum eski anne usulü.Gecmis olsun
Lulemom Gmz-34 benimde çok ağrıdı ama ben uykusuzluktan dolayı olduğunu düşünüyorum. Çünkü iyi uyuduğum gün ağrımıyordu. Bebeğim uyuduğunda bende uyuyordum. O günler ağrım olmuyodu.
Boncuk1421_ Bol bol neskafe içtim hatta yemek olanlardan .majezik ilaç kullandım ağrılarım çoktu. Başınızı çok hareket ertiriseniz ağrı artarmış bana öğlen dediler
Gmz-34 gulay_candemir bugün baş ağrım olmadı.Sadece bebeğin emmeme sorunuyla cebelleştim.Ama şükür baş ağrım olmadı inş bir daha olmaz
gulay_candemir Gmz-34 çok sevindim senin adına Bebeğinizin emmeyi reddedmesi çok normal Israrla sabırla devam edin kazanan siz olacaksınız 💪
Gmz-34 gulay_candemir inş hiç umdum kalmadı tükendim ama öyle olur inş ona silikon uçlu memeyi bile veremiyorum baş ağrısı başladı yine .bu döngü inş biter çok kötüyüm :((