Kuzeymiram Prenses070219 yaa ciddimisin nasil oldu ya hani afedersin defolumuymuş ki . Onlem almak icin soruyorum biz suan hic bisey kullanmiyoruzda🙇♀️
Ebrararin Prenses070219 daha doğmadı görecez 😀 son günlerim kızıma yetişemiyorum o zor gerisi ALLAH KERIM
Blackcloud Zebe Kız ben bile şimdiden heyecan, korku yaşıyorum seni düşünemiyorum bile. 30 haftalık oldu benim bebide, benim ağrılar öldürüyor artık beni ya.🥲🍀
Zebe Blackcloud benim de o aralarda çok ağrım oluyordu. Şu an çok hissetmiyorum 37 haftalık🥲 Allah kolaylık versin. Ben sana önden durum bildiririm 🥲❤️
Nurgrvn Prenses070219 canim çocuk doğana kadar öbür brbrgim 7 aylık kalacak değil ya oda büyüyecek Allah yardımcın olsun
Flamingo Prenses070219 merhaba öncelikle tebrik ederim,belirtiniz oldu mu hiç yani fiziksel olarak anladiniz mi
Prenses070219 Flamingo hayır sadece reglim önceki ay 4 gün erken olmuştu normalde günü gününe olurdum internetten bakınca gördüm gebelik belirtisi olduğunu
Ilk_mucizem60 Prenses070219 dogum yapali 7ay 11 gün oldu daha adet olmadım sanki hamile gibi hissediyorum kendimi kasıklarım çok ağrıyor adet mi opcam yine hamile miyim acaba kafamda deli sorular
Prenses070219 Ilk_mucizem60 ah o belirsizlikkkk çok sıkıcı gerçekten ben hemen 1 gün gecikince test yaptım dayanamadım
Blackcloud Zebe Benim erken başlamıştı kasılmalarım ya, amin inşAllah. Tamam haber bekliyorum senden.🥲🤲🏻🌸😂