KATRE_ Merhaba sevgili anneler. Bebekleriniz için ruşeym, bebek irmiği, keçiboynuzu unu vb. Gıdaları nerden alıyorsunuz. Önerebileceğiniz başka gıdalar var mı. Bebeğim yeni 6 aylık oldu bu konuda çok acemiyim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum 😍💝🤲
Janss KATRE_ Merhaba . Vitma sayfasından birçok ürünü bulabilirsiniz . Migros’ta CityFarm markasına da bakabilirsiniz . Yoğurt olarak pastorize süte büyüyo marka prebiyotikli maya yapabilirsiniz . Zeytinyağı olarak Cundalanca’dan sipariş veriyorum . Birde Youtube ‘ da 2anne1mutfak sayfası var her türlü tarifi bulabilirsiniz . Aklıma şimdilik bunlar geldi 🤗
Uygar KATRE_ Ben de Makarna Vitmadan aldım, oğlum severek yiyor. Tam buğday-yulaf- pirinç unu, pirinç, bebek irmiği-tarhanası, yulaf ezmesi gibi ürünler aldım.
KATRE_ Janss Oturdugum yerde migros yok ama gittigimde mutlaka bakıcam. Birde ben e bebek probiyotik maya toz halinde almistim hic denediniz mi onu. Daha yeni siparis ettim.
Alya0712 Makarna vitma dan instagramdan bakabilirsin Kayseride yeri ben yerinden alıyorum tertemiz güvenilir
Janss KATRE_ Büyüyo marka mı ? İlk başlarda çok başarısız oldum ama onunla mayalıyorum artık çoğunlukla .
Janss KATRE_ O markayı bilmiyorum ama genelde mantıkları aynıdır sanırım . Önce toz mayayı az süte katıp yoğurt yapıyosunuz sonra o yoğurtla mayalama yapıyosunuz . 😌
KATRE_ Janss Bakalim deneyecegim gelince insallah basarili olurum bu arada cansu hanim fetih sekinde cocuk doktoru onerinizi gormustum bir ara acaba tekrar ogrenebilir miyim kim oldugunu. Iyi bir doktora ihtiyacim var elazigda..
Janss KATRE_ Benim çok ama çok sevdiğim Ankara Gata’dan oraya tayin olan bi hocam var eminim siz de çok seveceksiniz . Büşra Türkcan Topuz Özel doktor kadar ilgili ve kendini güncelleyen harika bir kadın . Giderseniz aranızda nasıl bir iletişim kurduğunuzu bana yazın olur mu ? Odaya girer girmez enerjisini alacaksınızdır zaten 😌
Janss KATRE_ Görmeden hatırlar mı çok emin değilim ama bebeğimi hatırlayabilir büyük ihtimalle . Büşra Hanım’la bi hastane yatış sürecimiz oldu . Gerçekten bende yeri ayrıdır bir hekim olarak .
KATRE_ Janss Umarım tekrar yaşanmaz hastanedeki kotu anlarınız. 😍 Tesekkur ediyorum bilgilendirmenizden dolayı 😘