Burcu0418 Arkadaşlar Benim bebeğim henüz sekizinci ayına gireli 7 gün oldu yani 8.ayının içinde ve 7 kilo 340 gram kız bebek bana kilosu az geliyor sanki küçük gibi yaşayan varmı ben mi abartıyorum çözemiyorum 😟
Gokubcera Burcu0418 benimkisi dokuz aylık olacak dört gün sonra hala . İki aydır diş yüzünden çok yıprandı hala 8 kilo😥 çok şükür sağlığı yerinde ama bende takılıyorum
OlgaArslan Burcu0418 doğum kilosu 3-3.5 ise normal bu kilo benim kızım 17 aylık 9.5 kilo doktor azdiyor ama sağlıklı olduğu için sorun değilmiş
Agg0207 Burcu0418 benim kızımda 7 aylık nerdeyse artık 7250 anca oldu her cocugun gelişimi farklı işte bir saglık sorunu yoksa ek gıdada güçlü besleyici şeyler verebilirsin toprlar belki biz ek gıdaya geçince azbiraz toparladık dahada zayıftı
Kubrakuzey Benim oglumda 10 aylik daha yeni olduysa 8.5dur cevremdeki herkes zayif diyor banada oyle zayif geliyor ama yapacK bisey yok takamamaya calsiyorum biraz istahsiz bi bebek umarim yasini gecince duzelirler
Burcu0418 Kubrakuzey bende böyle umuyorum doktor sorun pek görmüyor ama ben takılıyorum az bir kilosu var
Hohomoromu Burcu0418 canım besleyiici şeyler yedirmeye calış yaz ayındayız bol bol meyve yedir rendeletip yogurt yedir dr a danış ne vermen gerektgını