Asell3441 Merhaba kızlar ilk çocuğum doğal olarak biraz tecrubesizim yardımcı olur musunuz 31 günlük bebeğim var citcitli bady uzun kol penye ve alt giydiriyorum sizce cokmu
Ayperim Asell3441 bence fazla tek çıtçıtlı yeterli olur diye düşünüyorum ahağına da çorsp giyebilir gazı olmasın diye ama hangi şehirdesiniz hava sıcaklıkları nasıl o da. Önemli
IlhamiEge Asell3441 bence yeterli hatta biz uzunkolu cırcıtlı gidiyorum üstüde tek kat olmuş oluyor. Dikkat edin isilik olmasın molum havalar çok sıcak
Farahzeynep Asell3441 hava çok sıcak nerede yaşıyorsunuz? Zıbın, kısa kollu tshirt ve şort yeterli olur. 😌 evde tek zıbınla da kalabilir. Biz 3 aylığız evde bezle geziyoruz 😂😂
SumeyraErva Asell3441 citcitli ve ince bi alt yeterli olur sicakliga bagli olarak sadece citcitli bile yeter bana gore
Farahzeynep Asell3441 istanbuldaysanız gündüzleri sadece zıbın akşamları da zıbın + yazlık tulumlardan giydirebilirsiniz. Bebekler de sıcaklardan bunalıyorlar çünkü 😐
makinistanne Asell3441 benim bebeğimde 41 günlük sadece kısa kollu çıtçıtlı zibinla bırakıyorum havalar çok sıcak çocuk diğer türlü bunalıyor. Ayağına da çorap giydiriyorum tamam
Dygss Cok fazla giydiriyosunuz. Doktorlar kendi giydiginizin 1 kat fazlasini giydirin diyolar, 2 haftalik bebefim var sadece kisa kollu zibin giydiriyorum ona ragmen isilik oluyor
Baturalpilecihangir Asell3441 ben 15.günden beri tek cıtçıtlı badi eldiven çorap seklinde giydiriyorum serinlik olursa altına bi ayaklı pijama yinede iselek döküyor vücudu ateşlenmiş gibi yanıyor bazen